Speltips inför Paraguay – Ecuador 24/3: Det luktar målpartaj

Spelbloggare Publicerat: 21 March 2017

Vid midnatt bjuder Paraguay och Ecuador upp till kamp i det sydamerikanska VM-kvalet, varpå vi kastar in polletterna på ett målspel till hela 2,10 gånger pengarna.

Nummer tre – vem trodde att Ecuador skulle vara det när 12 omgångar är spelade av VM-kvalet? För att sätta finger på det, vilken succé det innebär; Chile, Argentina och Colombia hittas under dem. Snacka om att spänna musklerna.

Den stora förklaringen? Hemmaspelet. Man drar ju enorm fördel av höjden i Quito. Bortafacit är inte lika rolig läsning. Därför blir också den här matchen mycket mer oviss.

Paraguay öppnade VM-kvalet på ett lika imponerande som överraskande bra sätt. Endast en av de sju inledande bataljerna, 3-3-1 i resultatraden, förlorades och utsikterna för att ta ett kliv närmare VM i Ryssland 2018 var positiva – men efter det har resultaten varit förödande; en vinst och fyra förluster i de senaste matcherna.

Nu är Paraguay nere på död mark och har fyra poäng upp till playoffplatsen. Kniven mot strupen? Javisst!

Öppet och målrikt är tanken

Detta har potential att bli en svängig 90-minutershistoria, det är min bestämda känsla. Tror därför också att vi kan få se en del mål och ser möjligheterna för det som större än oddssättarna.

Offensivt finns det stort krut i Ecuador och de trivs med att trycka upp positionerna, men blir ofta straffade för det – i synnerhet på bortaplan, där fem raka kvalmatcher innehållit mål åt båda håll.

På andra sidan planhalvan står alltså ett Paraguay som mer eller mindre måste vinna för att mästerskapshoppet ska leva vidare. Gissningsvis kommer de vilja försöka sno åt sig taktpinnen – något som lär vara Ecuador emot. Därav att tillställningen kan öppnas upp.

Kanske blir det som senast länderna möttes, faktiskt exakt ett år sedan, när slutresultatet skrevs 2-2?

Att ta ställning på 1X2-marknaden, eller några andra liknande marknader, känns lottlöst i en match som denna – men visst ska målen vara nära till hands?

BLGM – ja spelas till 2,10 x smeten hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 00:00, natten mot fredag 24/3
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: