Speltips inför Perugia – Benevente 30/5: Jakten på Serie A-biljetten fortsätter

Spelbloggare Publicerat: 30 May 2017

Playoffet mot Serie A fortsätter och kommande fajt står mellan Perugia och Benevente, där det vankas retur. Gästerna sitter i förarsätet, men mycket kan hända och vi har landat i en slutsats på BLGM-marknaden.

Vi har 1-0 till Benevento efter match nummer ett och nu står Perugia alltså för värdskapet – och dubbelmötet är egentligen helt öppet, om än med Benevente som små favoriter. Spelbolagens samlade värdering är 45-55% för utfallen.

Det är två lag som står väldigt jämnstarkt mot varandra, vilket verkligen kunde avläsas i Serie B-tabellen. De landade båda på 65 poäng efter de 42 spelade matcherna samt en plusmålskillnad på 14. Det som krävdes för att skilja dem åt var inbördes statistiken, där Perugia vann hemmamötet med 3-1 och det omvända slutade oavgjort, 0-0.

I praktiken innebar skillnaden mellan fjärde- och femteplatsen att Perugia fick hoppa över den förra playoffrundan medan Benevento ställdes mot Spezia och värjde undan dem med två mål mot ett.

Tillknäpp match väntar

Det är en svårbedömd retur som väntar och platsen vidare i playoffet kan fördelas åt med eller mindre vilket håll som helst. Svårt att hitta värdeluckor på den typen av marknader, vilken sida som avancerar vidare, där känslan är att oddssättarna är rätt ute.

Istället – vilken typ av matchbild väntar oss?

Tanken är en där hemma- och bortarollen kommer vara hårt cementerad, men hur hårt vågar Perugia kliva på till en början?

Matchen ska förstås styras av Perugia, men sannolikheten är stor att de inte vill kliva på alldeles för hårt medan Benevento kliver ut med en defensiv approach; hårt kollektivt arbete och med främsta fokus på att hålla den nolla som de inleder med intakt.

1-0/0-0/0-1?

Underspelen kan vara av intresse, men det större värdet hittas på BLGM-marknaden och nejalternativet – till 1,80 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör INTE mål (BLGM – nej)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, tisdag 30/5
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: