22 maj 2017 Pescara Palermo

Speltips inför Pescara – Palermo 22/5: Något missvisande odds

Serie A:s klara jumboduo, Pescara och Palermo, möter varandra i deras näst sista match för säsongen. Intresset runt matchen är måttligt, men spelvärde alltjämt identifierat.

Det är, utan minsta tvekan, Serie A:s sämsta lag som möter varandra. Annat kan man väl inte påstå när spelåret snart ska summeras?

Gällande Pescara var det tveklöst redan på förhand; materialet är alldeles för tunt. 14 pinnar på 36 matcher visar på det och då kom en av de två vinsterna över skrivbordet. Ja, det blir bara att ladda upp batterierna för en tänkbart hektisk silly season och därefter minst ett år i andradivisionen.

Palermo är alltså nästjumbo och dessutom en klubb med stora bekymmer – sportsligt som organisatoriskt. De har ändå kämpat på såhär i slutspurten och står faktiskt stärkta med två vinster och ett kryss på de senaste matcherna. Synd bara att formen hittades så pass försent, då avståndet till säker mark är på hela nio pinnar.

För Pescara är Simone Pepe och Stendardo skadade samt Ahmad Benali avstängd. Gästerna har Slobodan Rajkovic, Carlos Embalo och Alessandro Gazzi skadade.

Palermo undviker förlust

Håller det hyfsat kort och koncist här. Onödigt att dra ut på det. Menar helt enkelt att oddssättarna samt marknaden är snett ute och värdet finns att tälja på spelen till Palermos favör.

Motivationsfaktorn spelar förstås inte in eftersom båda parter redan är ute ur serien sedan en bra tid tillbaka, men trots detta har Palermo hållit standarden uppe och det är imponerande. Moralstärkande.

Som nämnt; 2-1-0 i formraden. Då har bland andra Fiorentina värjts undan. För lite mer än en vecka sedan plockades Genoa ner med ett mål mot noll.

Det är knappast så att Palermo har något höjdarlag, men de är alltjämt snäppet bättre än Pescara, som uppenbarligen inte var redo för Serie A-spel. De har nu förlorat fem matcher efter varandra och, som nämnt, bara vunnit en match i årets seriespel – på egen hand.

Vi höjer dock ett varningens finger för krysset och vill därför ha vinst på det utfallet. Spelet? Palermo +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – spelas till 1,93 x insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Palermo +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 22/5
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 28%
2: 31%
Över 2,5 mål: 66%
Under 2,5 mål: 37%