Speltips inför Pescara – Roma 24/4: Gigantisk skillnad

Spelbloggare Publicerat: 23 April 2017

Det är botten mot toppen i italienska Serie A när Pescara besöks av Roma på Stadio Adriatico, varifrån vi håller bortalagets möjligheter som stora. Större än oddssättarna?

Att Pescara inte hör hemma i den italienska förstadivisionen, det krävdes det inte många minuter in på spelåret för att haja. Egentligen, det är bara att titta på vad som finns i truppen.

Tabelljumbon kämpar på utifrån deras förutsättningar och mer kan inte krävas. Men ja, visst hade man kunnat önska mer än 14 pinnar på 32 matcher – och då kom en av deras två vinster på skrivbordet. Gissningsvis är det också svårt att tända till när nivåskillnaden är så pass uppenbar.

Vi tar en titt på den andra änden av tabellen, toppen. Roma är tvåa, bakom dominanta Juventus, och det finns all anledning till att vara nöjda över vad som åstadkommits – hittills. Napoli, på kvalplatsen till Champions League, jagar dock häck i häl. Kan vända fort.

Positiva besked från båda sidor på truppfronterna. Ingenting nytt som dykt upp på tapeten. Få bekymmer.

Roma minusspelas

Risken för oddsdropp ska ses som stort här och vi rekommenderar således att skicka in polletterna dessförinnan. Klippa värdet innan det är försent.

Brutal klasskillnad är det här. Inte bara i typisk botten mot toppen-anda, utan det här är två klubbar som inte ens ska husera i samma division. Nu när Roma har så mycket att spela för – behålla andraplatsen och direktbiljetten till Champions League – har vi svårt att se dem svika.

Pescara var i en kortare, bättre period nyligen; löste två kryss – mot Milan samt Empoli. Tillbaka på förlustspåret var man dock senast, när serieledande Juventus kom på besök, med 0-2. Liknande motstånd nu. Kanske till och med ännu tuffare i och med att det var ett roterande och CL-fokuserande ”Juve” de ställdes mot.

Kan, utan tvekan, se siffrorna skjuta i höjden här. Att det blir en bekväm trea för Roma, det är i alla fall som skrivet i sten.

Roma -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med exakt två mål – synas till 1,81x 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Roma -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 24/4
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: