23 juni 2017 Makedonien Portugal U21

Speltips inför Portugal – Serbien, U21, 17/6: Underskattning råder

Premiärnerver, en part med stor revanschlusta och en underskattad part. Det är tre faktorer som vi trycker på när Portugal och Serbien premiärspelar i årets europeiska mästerskap på U21-nivå.

Det spottas världsklasspelare ut i Europa från Portugal och den främsta i den här truppen är såklart Bayern München-stjärnan Renato Sanches, 19 år. Finns potential att inte bara bli en av de bästa, utan den bästa, men då handlar det om att ta rätt beslut redan från start.

Gällande Portugal kommer de in till mästerskapet ömsom som en av favoriterna och ömsom med stor revanschlusta efter att ha förlorat finalen i den förra EM-upplagan, 2015 i Tjeckien, på straffar mot Sverige.

Tror du på en portugisisk succé i mästerskapet? Hos 888sport (1 000 kronor bonus) får du hela 8,00 gånger pengarna på att de spelar hem hela kalaset.

Serbien har hamnat lite i skymundan när mästerskapet snackats upp och delvis kan man förstå det, men frågan är; underskattas inte laget något? I truppen hittas en rad spelare som var med och vann U20-VM som stora underdogs för två år sedan. Så, varför skulle de inte kunna utmana i ett europeiskt mästerskap på U21-nivå?

Ett annat styrkebesked, ännu mer relevant för matchen, från serbiernas sida var att de pressade Italien om förstaplatsen in i det sista i kvalspelet. När det summerades var skillnaden dem emellan på en pinne och playoffdubbelmötet mot Norge vanns sedermera.

Lätt att underskatta Serbien

Poängen har vi redan kommit fram till – och det är att Serbien inte ska underskattas. En potentiell uppstickare. Undviker de en förlust här, då är det inte helt omöjligt att Portugal och Spanien, gruppens stora förhandsfavoriter, kan pressas och i ett slutspel kan mer eller mindre vad som helst hända.

Men undertecknad har full respekt för Portugals kvalitéer och mycket till ska för att de ska förlora en match som denna, fastän den har potential att bli en tajt historia. Därmed landar vi i slutsatsen – oavgjort.

Premiärer blir lätt tillknäppta historier och stora favoriter har en tendens att svika när maskineriet inte rullar på helt friktionsfritt och det stärker vår tro på en miniskräll här.

Bethard ställer ut 3,85 x såsen för det raka krysset och då är en investering, utan tvekan, på sin plats. Mer rättvisande odds – 3,45-3,50?

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, lördag 17/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 55%
X: 26%
2: 19%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 51%