Speltips inför Portugal – Sverige, U19-EM, 8/7: Betydelselös avslutningsmatch

Spelbloggare Publicerat: 6 July 2017

Hoppet är släckt för de svenska U19-pojkarna i det stundande europeiska mästerskapet och när de ställs mot slutspelsklara Portugal i den avslutande matchen testar vi lyckan på 1X2-marknaden.

Efter ett lyckat kval var tron stor på det svenska U19-landslaget inför det stundande mästerskapet – men vilken besvikelse det varit. 1-2 i baken mot både Tjeckien och Georgien, det är den dystra sanningen som betyder att en slutspelsplats är utom räckhåll.

Från den senare nämnda matchen, mot Georgien, spelade vi emot Sverige till 4,10 x insatsen – ett spel som därmed prickade. Råder överskattning?

Annorlunda är situation för Portugal, som inte bara är klara för slutspel i mästerskapet, utan också säkrat förstaplatsen och då – förhoppningsvis – en mer gynnsam lottning i semifinalen. De två inledande matcherna har nämligen vunnits, båda med uddamålet, och eftersom inbördes möten överordnar målskillnaden kan varken Tjeckien eller Georgien passera dem.

Vinner minst hälften av försöken

Det är alltså en, på pappret, betydelselös match som väntar. Vad betyder det för förutsättningarna?

Undertecknad tror på och väljer att lämna förtroendet i Portugals händer – till dubbla insatsen, vilket är i hyfsad överkant.

Nu må Portugal vara helt klara ettor och då skulle de eventuellt kunna tänkas rotera en del, men frågan är om det verkligen blir fallet? Semifinalerna spelas inte fören hela fyra dagar efter denna match och då kan det vara passande och fördelaktigt att hålla igång startspelarna, kontra vila dem.

Precis som vi nämnde inför Sveriges match mot Georgien, överskattas dem. Det verkar närmast som att de betraktas vara samma manskap som var med i kvalet, men faktum är ju att flera av de mest färgstarka spelarna inte finns med i truppen, antingen på eget bevåg eller för att de blivit stoppade av den klubb de representerar.

Som nämnt – ettan spelas till dubbla insatsen. Betway är platsen.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Portugal vinner, rak etta
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, lördag 8/7
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: