Speltips inför Progrés Niederkorn – Rangers 4/7: Kombination till dubbla degen

Spelbloggare Publicerat: 4 July 2017

På spelfronten blir det en liten specialare, en hopknåpad kombination, från vår sida när Europa League-kvalet rullar vidare med retur mellan luxemburgska Progrés Niederkorn och klassiska, skotska Rangers.

Det är tid för returer i den första kvalrundan mot Europa League och bland de första ut är just dessa två.

Match nummer ett, i Skottland, slutade med en knapp 1-0-vinst för Rangers – en stor besvikelse. Det var en match som man förväntades plocka hem med i alla fall tre, fyra baljors marginal. Så stor borde skillnaden vara. Målet stod Kenny Miller, i matchminut 37, för.

Spelövertaget var dock, precis som väntat, stort men ineffektiviteten i sista tredjedelen ställde till det. Vid ett par tillfällen svajade det till bakåt också.

Det är nära på amatörer som spelar i Progrés Niederkorn och det var därför förvånande att Rangers inte, dessutom på hemmaplan, kunde ställa till med större bekymmer och avgjort det här dubbelmötet redan.

En av de möjliga orsakerna – att den inhemska serien har uppehåll? Å andra sidan är situationen exakt densamma för motståndarna, som spelade deras senaste seriematch exakt samtidigt, den 21:a maj.

Målsnålt – vinner ändå

Ett specialspel, alltså. Det är vad som ska satsas i.

Av den första matchen att döma har Rangers mycket att arbeta med. Spelet i den sista tredjedelen av planen var under all kritik och nu väntar match på en blåbärsarena i Luxemburg. Yttre omständigheterna, ja, de är sådär.

Ett mål blev det senast och frågan är; blir det mycket enklare nu? Med stor sannolikhet – icke.

Trots uppförsbacken är hemmalaget välmedvetna om den klasskillnad som råder och den defensiva approachen lär därför vara minst lika stor som i det inledande mötet. Försvarsmuren upp!

Men när 90 minuter har summerats, då ska det mycket till för Rangers att inte ha dragit det längsta strået, inte minst om Progrés Niederkorn behöver trycka upp positionerna i slutspurten.

Spelet blir en färdighopknåpad kombination hos Betway – att Rangers vinner och att det blir under 3,5 mål i matchen. Oddset är det dubbla. 0-3?

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Rangers vinner och under 3,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:45, tisdag 4/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: