Speltips Strasborg PSG

Speltips inför PSG – Celtic 22/11: Rent drömodds

Hur ska Celtic kunna sätta stopp för Paris Saint-Germains framfart? Vi ser helt enkelt inte hur det ska hända och valet av spel är således oerhört enkelt.

Europas hårdast, åtminstone ur ekonomisk synvinkel, satsande klubb är Paris Saint-Germain – och ännu kan man inte annat än att påstå att det fallit ut väl. Den inhemska serien domineras totalt och här i Champions League har alla fyra matcher vunnits med en samlad målskillnad om 17-0.

Att matcherna mot Celtic och Anderlecht skulle bli två rena ”walk in the park” är en sak, men 3-0-krossen av Bayern München hemma slår högt. Slutspelet är säkrat och en trea här betyder i praktiken att förstaplatsen är detsamma.

Thiago Motta är, som säkert bekant, skadad till slutet av 2018 för PSG och det är ett stort avbräck. Utöver det är Julian Draxler inte helt hundra ännu. Oklart om han kan medverka här.

Celtic har en klar fördel mot Anderlecht i kampen om tredjeplatsen, som mynnar ut i Europa League-slutspel. Detta efter att bortamötet mot dem vunnits med klara tre mål mot noll. Prestationen hemma mot Bayern München senast var i stora drag stark, trots att det till slut blev en 1-2-förlust. Stärker i alla fall tron på att en skräll är möjlig?

Skottarnas skadelista pryds av två namn, Anthony Ralston och Patrick Roberts.

Lekstuga på nytt

Hur ska Celtic kunna stå emot PSG:s monsteroffensiv? Ser inte hur det ska vara möjligt. Firma Edison Cavani-Neymar-Mbappé hade lekstuga i Skottland – stod tillsammans för fyra av fem mål – och borde kunna snurra upp Celticförsvaret på nytt.

Klasskillnaden, den är total. Som om 5-0-vinsten inte understrykte det.

Och det är inte med halvdan form som de kommer till spel med, PSG. Det är bara att titta närmare på de senaste matcherna:

PSG – Nice: 3-0
PSG – Anderlecht: 5-0
Anders – PSG: 0-5
PSG – Nantes: 4-1

Och här i CL har de alltså 17-0 på fyra matcher. Däribland en 3-0-kross av den tyska maskinen, Bayern München.

PSG -2,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst tre mål – är fantastiskt bra till 1,79x hos Betser. Det här oddset kommer med största säkerhet slashas, så avvakta inte innan placerat spel.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: PSG -2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,79 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (1 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 22/11
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 90%
X: 7%
2: 4%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 38%