Speltips Barcelona Atlético Madrid 30 juni 2020

Speltips inför Qarabag – Atlético Madrid 18/10: Gör processen kort

En måstematch väntar ett pressat Atlético Madrid borta mot azerbajdzjanska Qarabag – tre pinnar är det enda som räknas. Håller de för pressen eller faller för favoritskapet? Svaret hoppas vi kunna leverera er, i form av ett färskt speltips.

Observera! Avspark 18:00.

Grupp C:

1. Chelsea, 2: 2-0-0, 6p, +7 mål
2. Roma, 2: 1-1-0, 4p, +1 mål
3. Atlético Madrid, 2: 0-1-1, 1p, -1 mål
4. Qarabag, 2: 0-0-2, 0p, -7 mål

Precis som tabellen visar är det enbart en trea som Atlético Madrid kommer undan med i matchen, för att inte riskera bli närmast helt borta från slutspelsdiskussionen. Det som satt dem i denna situation är den där 1-2-förlusten hemma mot Chelsea, där matchens sista mål tillika spiken i kistan släpptes in i den absoluta slutsekunden. Innan dess – 0-0 när Roma besöktes.

På pappret är även Qarabag i behov av en trea, men de, liksom alla andra, vet om att de är chanslösa i den här konkurrensen och det blir att ta match för match. En enda pinne vore en stor succé som situationen ser ut. Det är helt annorlunda att leverera hemma i Azerbajdzjan, kontra Europas finrum.

Goda besked finns att ta del av för såväl Qarabag som Atlético Madrid på truppfronterna. De förstnämnda rapporteras ha hela truppen hel och kry medan spanjorernas enda potentiella avbräck är på Sime Vrsaljko.

Vinner – utan att behöva svettas

Av de inledande matcherna att döma är det uppenbart att Qarabag inte har ett skvatt att sätta emot på den här nivån, trots att det bara blev en uddamålsförlust i hemmamatchen mot Roma senast – ett resultat de kom undan med blotta förskräckelsen i.

Premiären var klart mindre lyckad för Qarabag, som förlorade med brutala 0-6 mot Chelsea. Och nu väntar alltså ett minst lika tufft motstånd, om än på hemmaplan.

Atlético Madrid sjabblade bort poängen mot Chelsea och måste därför vinna här, vilket borde bli fallet, även utan att behöva svettas. Gapet, ur kvalitetssynpunkt, ska vara så pass stort. Dessutom kan det mycket väl bli en målskillnadshistoria i kampen om slutspelsplatserna, varpå det vore fördelaktigt att vinna med större siffror. Gör processen kort – och fortsätter ösa på?

Ett relativt stort problem för Atlético har varit alla kryssen, vilket fått dem en bit på efterkälken mot Barcelona i Primera División – men 1-1-resultatet hemma mot samma motstånd senast var ett fall framåt. Dock viss bitter eftersmak som det inte blev tre pinnar, i och med att de ledde större delar av matchen.

Summa summarum; klasskillnad!

Atlético Madrid -1,5 mål (asian handicap) är utan tvekan ett bra val av spel till 1,72x, som dukas upp av 10bet, och då prickar spelet rätt om de vinner med minst två baljor.

  Rygga spelet hos 10bet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: 10bet (Unik: 1 000 kr bonus!)
Spelstopp: 18:00, onsdag 18/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 4%
X: 14%
2: 82%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 48%