Speltips inför Qarabag – Chelsea 22/11: Går på knock-out tidigt

Simon Pålsson Publicerat: 20 November 2017

Efter att ha vunnit hemmamötet med hela 6-0 har Chelsea med sig en stor portion självförtroende inför mötet med Qarabag i Champions League. Seger här och slutspelsplatsen är säkrad.

Här har vi ett intressant möte i grupp C. På förhand kändes det som att Chelsea och Roma skulle få göra upp om andraplatsen i gruppen bakom alltid cupstarka Atletico Madrid. Så blev inte riktigt fallet.

Spanjorerna har snubblat ordentligt och sitter nu i ett läge där de är beroende av att något annat lag ska göra bort sig i slutet. Det gör att Chelsea tar sig till matchen mot Qarabag med möjligheten att säkra sin plats i åttondelsfinalen. En seger här och Atletico Madrid befinner sig för långt bakom för att kunna ta sig ikapp.

Det gör att vi räknar iskallt med att laget går för fullt direkt. Att hamna i ett läge där man – i en sista avgörande match mot just Atletico Madrid – inte har råd att förlora vill man helt enkelt inte.

Qarabag är svårplacerade hittills

Visst, Qarabag har gjort det väldigt bra under inledningen på gruppspelet. Två poäng i en så pass bra grupp är nog bättre än vad många vågade hoppas på. Att laget dessutom undvikit att förlora mot Atletico Madrid trots två möten är väldigt imponerade. I övrigt blev laget slaktade mot Chelsea (6-0) i premiären och ska inte ha någonting att säga till om egentligen.

Å andra sidan har hemmalaget mycket att spela för, det måste sägas. Poäng här och det finns mycket goda möjligheter att streta sig till en tredjeplats i gruppen. Men klasskillnaden gentemot ett taggat Chelsea borde vara för stor. Det måste den väl vara?

Hemmalaget kommer till spel utan Badavi Huseynov och Tarik Elyounoussi, medan Mahir Madatov är osäker. Hos Chelsea är Victor Moses och Michy Batshuayi troligen inte med, men laget som Chelsea kan sätta på planen är fortfarande mil starkare än det som Qarabag har att förfoga över.

Här finns ingen tid att spela. Vi tror att Chelsea sätter i stöten direkt.

Chelsea vinner första halvlek spelas till 1,85 gånger insatsen hos bet365.

  Registrera dig hos bet365 här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Chelsea vinner första halvlek
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (Registrera dig här! Regler & villkor gäller.)
Spelstopp:  18:00, onsdag 22/11
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: