23 juli 2018 Köpenhamn Hobro Speltips

Speltips inför Qarabag – Köpenhamn 15/8: Svår match för danskarna

Det ser illa, illa ut för Köpenhamn – men ändå har playoffrundan mot CL-spel nåtts. Motståndet står azerbajdzjanska Qarabag för och det inledande mötet av två spelas i Baku, varifrån vi tar ställning.

Vad har hänt med Köpenhamn? Från brutal dominans i den danska förstadivisionen samt en lyckad Europasejour förra året, till att nu bara ha skrapat ihop sex pinnar på fem matcher i seriespelet samt med stort flyt nått hit i CL-kvalet.

Stora brister visades upp mot både slovakiska Zilina som makedonska Vardar Skopje, där man över 180 minuter vann med 4-3 respektive 4-2.

Hemma i Azerbajdzjan dominerar Qarabag fullt ut och med de fyra raka vunna serietitlarna har de fått ihop en hel del erfarenhet från Europaspel – och det med hyfsad lycka, utifrån vad som ska kunna krävas. Denna kvalsejour har Samtredia krossats med 6-0 och moldaviska Sheriff värjts undan med 2-1.

Annars har Qarabag precis inlett det inhemska spelåret och det med en stabil 3-1-vinst borta över Neftci. Skönt att hamna på rätt spår direkt – en boost för självförtroendet inför det här ödesdubbelmötet. Ett stort pengaregn och Champions League-gruppspelsplats är i potten!

Fördel Qarabag

Att Köpenhamn ska vara favoriter över 180 minuter – med hemma- och bortamöte – råder det såklart inte minsta lilla tvekan över. Däremot har vi svårt att se dem kunna leverera en vinst här på bortaplan och blickar således åt andra hållet för spelvärde.

Alla spelarförluster har visats slå hårt på danskarna. Urusla resultat i Superliga har varvats med tveksamma prestationer här i CL-kvalet. Zilina var man skrämmande nära att sjabbla till det mot och bortamötet mot Vardar förlorades, innan siffrorna kunde vändas på hemma. Och hur blir det nu när nivån höjs ännu ett snäpp? Lättare blir det inte heller med försvarsklippan Erik Johansson skadad.

Under de senaste åren har Qarabag visats vara svåra att handskas med. Exempelvis har inte en enda av de nio senaste CL-kvalmatcherna förlorats och på hemmaplan har man undvikit att torska mot klubbar som Celtic, Salzburg och Viktoria Plzen.

Tajt blir det, men Köpenhamn får nog vara nöjda med oavgjort som bäst.

Qarabag att vinna med pengarna tillbaka vid oavgjort – draw no bet – synas till 1,74 gånger pengarna hos 10bet.

  Rygga spelet hos 10bet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Qarabag draw no bet
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: 10bet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, tisdag 15/8
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 40%
X: 31%
2: 30%
Över 2,5 mål: 40%
Under 2,5 mål: 65%