Speltips inför Qarabag – Roma 27/9: Inget snack om saken

Spelbloggare Publicerat: 25 September 2017

Onsdagens tidiga CL-batalj, med start 18:00, står azerbajdzjanska Qarabag och italienska Roma för – en match det bara ska råda klasskillnad i…

Se till att inte missa det här spelstoppet, 18:00! CL-kvällen startar redan två timmar och 45 minuter före normal tid och även om det, på pappret, inte må se ut som den hetaste av matcher – kan det bli en sevärd sådan. Det är trots allt fotboll på den europeiska toppscenen.

Men har Qarabag här att göra, eller skulle deras plats fyllas bättre av ett par andra skor? Laget må dominera den inhemska serien, vilket säger försvinnande lite, men föll med förnedrande 0-6 i CL-premiären mot Chelsea och det var med rejält flyt som ett Köpenhamn under isen kunde värjas undan i playoffrundan.

Ett positivt besked är att azerbajdzjanerna har hela truppen att laborera med inför matchen; kan ställa ut den bästa möjliga startelvan.

Roma öppnade spelåret lite sisådär, men ändå vunnit fyra av fem Serie A-matcher och stod för en fullt acceptabel prestation i CL-premiären hemma mot Atlético Madrid, vilken slutade 0-0. Klart man hade velat få ut mer där, i och med den tuffa konkurrensen om slutspelsplatserna.

Endast Emerson, Patrik Schick och Rick Karsdorp saknas för Roma. Minimala problem.

Gediget favoritskap

En bortamatch i Azerbajdzjan, det kanske inte är den sexigaste av uppgifter – men skillnaden ska vara så pass stor att ett spel på Roma är motiverat denna afton.

Qarabag saknar stora namn och egentligen materialet att ens kunna utmana på den här nivån, vilket inte minst 0-6-förlusten mot Chelsea understryker. Helt utan chans där, på en helt annan nivå. Prestationerna i kvalet var knappast de mest övertygande heller.

För Roma är det här rena måstematchen. Att inte vinna – och helst bättra på målskillnaden, kanske främst för självförtroendet – mot en motståndare som denna vore förödande.

Vältajmat inför matchen har Roma stått för upprepande bra prestationer de senaste veckorna och vunnit klart över Hellas Verona, Benevento och Udinese. Liknande matchbilder som i de matcherna här?

Annat än en bortavinst känns osannolikt och den kan säkerligen komma med större siffror…

Slutsatsen: Roma -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid uddamålsvinst – spelas till 2,06 x såsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Roma -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, onsdag 27/9
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: