Bayer Leverkusen Borussia Dortmund Stream

Speltips inför Qarabag – Samtredia 11/7: En favorit att lita på

Det ska inte vara mycket till snack om saken när azerbajdzjanska Qarabag och georgiska Samtredia möter varandra i Champions League-kvalets andra runda.

Glamour finns det inte mycket av redan i det här skedet av CL-kvalet, men alltjämt en handfull intressanta matcher mellan i första hand klubbar som inte brukar vara på den stora scenen och vill få chansen att visa framfötterna där.

Ni hör ju; azerbajdzjanskt mot georgiskt. Långtifrån det sexigaste man kan titta på i matchväg.

Qarabag har ett järngrepp om den inhemska serien. Årets upplaga, som avslutades strax innan maj månad, dominerades fullt ut och tabelltvåan Qabala hamnade hela tio pinnar på efterkälken. Trean? 19! Det var det fjärde året i följd som förstaplatsen kunde erhållas.

Gästande Samtredia är en av de bättre klubbarna i Georgien och vann förra årets seriespel, men är snarare en uppstickare istället för dominant. Bara en tredjeplats parkeras på nu. Nyttigt att få erfarenhet av Europaspel här! Det har man tämligen lite av.

Förlorade med 1-5 borta mot Qabala

Att värdera matcher som denna kan vara lite svårt, men sådant är fallet för oddssättarna också – och känslan är att de fått det hela lite om bakfoten.

Nu plitas Qarabag förvisso ner som stora favoriter – vi menar dock att de ska vara ännu större sådana.

Först; mellan Azerbajdzjans klubbfotboll och Georgiens skiljer det en del. Dessutom har Samtredia en inte alltför framträdande roll i landet och erfarenheten av Europaspel är närmast minimal medan Qarabag framträder i de europeiska kvalen år efter år, med hyfsade resultat.

Faktum är att Samtredia ställdes mot Qarabags underordnade rival, nämnda Qabala, förra året och det bortamötet förlorades med hela 1-5. 3-6 blev resultatet över 180 minuter. Laget verkar ju uppenbarligen snäppet sämre nu och möter en ett par nivåer bättre motståndare.

Slutsatsen? En brutalt stark favorit!

Qarabag -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – testas till 1,90x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Qarabag -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, tisdag 11/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 78%
X: 17%
2: 8%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 51%