28 oktober 2019 QPR Brentford Speltips

Speltips inför QPR – Brighton 7/4: Måltankar från fredagsmatchen

Den fullspäckade Championshiphelgen smygstartas av Queens Park Rangers och Brighton under fredagskvällen och från den bataljen har vi plockat ut ett fint målspel till 1,91 gånger pengarna.

Extremt mycket ska till för att Brighton ska droppa ner utanför topp två-området, där de är huserar nästan jämsides med ettan Newcastle, och Premier League-kontraktet är således mer eller mindre redan påskrivet. Dels hör man hemma i den absoluta toppen av Championship och dels är avståndet så pass betydande ner till Huddersfield närmast.

Därtill är formen stark för tabelltvåan, med 4-0-1 i formraden. I veckan värjdes Birmingham undan med 3-1 inför hemmapubliken.

Queens Park Rangers är nere och cirkulerar på den undre tabellhalvan – dock utan praktisk risk att trilla ur serien. En 16:e plats är de förstås inte helt tillfreds med, men kan man kräva mycket mer än så? Det har varit alldeles för mycket upp och ner, mer åt det sistnämnda, under spelåret. En bergochdalbana.

Öppet och målrikt?

Under kalenderåret 2017 har QPR hemma och QPR borta varit två vitt skilda faktorer i Championship.

På Loftus Road har Queens Park Rangers spelat framåtlutat och en anfallsglad fotboll – något som förvånar. Oavsett vad så har det landat i fyra raka segrar samt nio matcher i följd där det målats åt båda håll.

Att QPR ska hålla samma standard uppe är svårt att kräva, men jag tror ändå att vi kommer få se ett rätt avslappnat och fortsatt offensivt hemmalag med den tabellsituation som råder och en publik som ska tillfredsställas.

Mer i potten för Brighton, som är formstarkt. Mer stabila prestationer, men om de väl dras in i QPR:s väntade matchbild så kan det här bli en öppen match med både chanser och i sin tur mål åt båda håll.

Offensivt finns det ju ändå kraft i Brighton och defensivt ska de kunna hotas. Samtidigt är nog gästerna starkt motiverade att spela hem tre poäng, vilket kan innebära att de pushar upp positionerna lite extra mot ett, som nämnt, avslappnat och förhoppningsvis framåtlutat QPR.

BLGM – ja spelas till 1,91x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja (BLGM – ja)
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 7/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 26%
X: 29%
2: 48%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 56%