28 oktober 2019 QPR Brentford Speltips

Speltips inför QPR – Fulham 29/9: Mer än dubbla insatsen

Fredagsunderhållningen från Championship bjuder Queens Park Rangers och Fulham på. Loftus Road Stadium är platsen, varifrån insatsen ska försöka mer än dubblas.

Kvällens medverkande parter hittas båda i mittenskiktet av tabellen och från QPR är det fullt acceptabelt, medan kravbilden är helt annorlunda över Fulham, som ändå har som mål att utmana om platserna uppåt i seriesystemet.

Ännu, när de flesta har tio matcher spelade och vissa nio, har dock tabellen inte hunnit dras isär – och det är därför långtifrån försent att haka på tåget, vilket undertecknad tror att Fulham kommer göra. Toppstriden de hör hemma i.

Gästerna kommer från en 3-1-vinst borta över Nottingham Forest, där de slutspurtade starkt och fick in de två sista baljorna kom under de avslutande 20 minuterna. Prestationen som helhet, mja, halvdan.

På Loftus Road Stadium har QPR hämtat in 11 av 13 inkasserade pinnar i årets Championship via tre vinster, två oavgjorda och noll förluster. Formkurvan, hemma- och bortaplan inräknat, pekar dock neråt och på de fyra senaste matcherna har det blivit tre kryss och en förlust – med flyt i flera matcher.

Gästerna med stor chans

Enbart en pinne skiljer Fulham från QPR, det ska nämnas, men när spelåret är summerat bör det avståndet vara klart mer betydande än så. Spelare för spelare – klasskillnad. Mitten, på sin höjd, mot toppen.

QPR ser sämre och sämre ut. Inte en enda av de fyra senaste matcherna har vunnits och i två av dessa, tre har slutat oavgjorda, har man kvitterat under slutminuterna. Haft en del flyt. På tiden att det faller samman?

Här saknar hemmalaget tvåfjärdedelar av den ordinarie backlinjen, i James Perch och Nedum Onuoha. Allt annat än optimalt, förstås.

Detta medan Fulham kommer från en skön trea och prestationen i matchen mot ett kapabelt ”Boro” innan var till stora delar lovande. 1-0 i den 86:e minuten blev däremot dessvärre till 1-1 i den 88:e.

Ger Fulham stor chans att vinna den här matchen, men vi försäkrar oss att bara få halv förlust på spelet om det skulle sluta oavgjort. De spelas därför med -0,25 mål (asian handicap) till oddset 2,01 hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Fulham -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,01 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 29/9
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 31%
X: 28%
2: 43%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 47%