26 januari 2019 Valencia Villarreal Speltips

Speltips inför Real Betis – Valencia 15/10: Val av sida

Formstarkt möter formstarkt i det spanska finrummet – Real Betis och Valencia. Vilken av parterna har klarat av att konservera formen över uppehållet? Det får vi snart svar på – och vi har en känsla över hur matchen kan sluta.

Valencia är tillbaka i den spanska toppen och det verkar de vara för att stanna. Tränaren Marcelino har med starkt resultat implementerat sin spelfilosofi med pricksäkerhet i spelartruppen, så pass att det räckt till att ta position på tredjeplatsen i tabellen, om än med flera konkurrenter hack i häl.

Trots matcher mot bland andra Real Madrid samt Atlético Madrid är de fortfarande obesegrade. Nu är de inne i en vinstsvit om tre matcher – raden av motståndare pryds av Málaga, Real Sociedad och Athletic Bilbao – och den samlade målskillnaden i dessa är 11-4. Se upp för Valencia, de är galet vassa…

Maskineriet snurrar, nästan, på lika bra för Real Betis. Har de överpresterat eller är de såhär bra? De är sexa i tabellen, två pinnar bakom Valencia – en bra bit över förväntan. 4-4 borta mot Real Sociedad senast – urstarkt! – bröt svit på tre raka fullpottare. En av dem kom mot mästarna Real Madrid – på bortaplan.

Javi García och Ryad Boudebouz, på skadelistan, finns inte med som alternativ för Real Betis-tränaren Quique Setién. Joel Campbell är sålunda tillbaka, i skick för åtminstone ett inhopp.

Valencia – toppen för att stanna

Åsikterna bland spelbolagen är olika – vissa presenterar Real Betis som knappa favoriter, andra Valencia. Gemensamt har de att det nästan är helt fifty-fifty i bedömningen av matchen.

Hur motsvarar vi detta? Kort och enkelt; att Valencia ska stå med favoritskapet.

Man ska ha stor respekt för Real Betis och vad de presterat hittills, absolut, men Valencia är av en helt annan klass; med potential att faktiskt stanna uppe i toppskiktet av tabellen. Kanske till och med som aspirant på Champions League-biljetterna, annars på platserna precis nedanför dem.

När Real Betis väl säckar ihop, lär de droppa i tabellen och ta position i mittenskiktet av tabellen, var de hör hemma.

Så, är det Valencia som lyckats konservera formen? Prestationerna före uppehållet, särskilt de senaste matcherna, går ej för hackor. Suveräna har de sett ut, utan att ta det till minsta överdrift; offensiv frejdighet, ett rakt och effektivt anfallsspel.

Valencia +0 mål (asian hanicap) – då får vi insatsen tillbaka vid oavgjort – smakar fint till 2,02 x insatsen. Det tackar vi för och utnyttjar omgående.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel x 100 kr!

Speltips:

Speltips: Valencia +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel x 100 kr!)
Spelstopp: 20:45, söndag 15/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 36%
X: 27%
2: 37%
Över 2,5 mål: 61%
Under 2,5 mål: 43%