Speltips inför Real Madrid – Apoel 13/9: Målspel från första halvlek

Spelbloggare Publicerat: 13 September 2017

Full fart framåt – redan från start? Speltipset inför CL-bataljen mellan mästarna Real Madrid och cypriotiska Apoel Nicosia är med fokus på målen och den första halvleken.

Real Madrid, mästare i Champions League och Primera División, har fått en trevande start på spelåret och kryssat de två senaste matcherna, vilka båda varit på hemmaplan – mot Valencia och Levante. Vad som ska nämnas är att man mot de sistnämnda roterade hejvilt i startelvan, för att hålla benen friska på de tänkta startspelarna i den här matchen.

Här är det förstås med ett enormt favoritskap som spanjorerna kommer till spel – 1X2-marknaden står i 1,06-27,50-61,00 – och allt annat än en hemmavinst vore således komma extremt överraskande.

Gruppen som helhet är de också klara favoriter i. Borussia Dortmund och Tottenham är kapabla motståndare, om än inte på samma nivå.

Apoel är helt dominanta hemma i Cypern, med serien vunnen fem år på raken, och har en hyfsad position i Europa. Det var dock en skräll – mycket tack vare ett tacksamt schema – som årets gruppspel i Champions League nåtts. Ett luxemburgskt och rumänskt skickades ut i de inledande kvalrundorna, innan tjeckiska Slavia Prag sopades undan med två mål mot noll som sista hinder.

Världens bästa fotbollsspelare, Cristiano Ronaldo, har haft lite små skadebekymmer den senaste veckan, men rapporteras vara redo att spela från start för hemmalaget. Minus är dock att Karim Benzema får stå åt sidan. Apoels enda orosmoln är huruvida Georgios Efrem kan medverka eller ej.

Full fart – från start

Turneringens favorit mot ett av de minst namnstarka lagen. Ja, det är omöjligt att bortse från den rådande, stora klasskillnaden mellan parterna såhär på förhand.

Real Madrid brukar vara hänsynslösa mot sämre motstånd; kör på i full takt, från början till slut, oavsett vad som står på tavlan. Här kommer de, som alltid, vilja sätta in dolkstöten direkt och med det vinna målskillnad, men också vässa på självförtroendet och sätta respekt i motståndarna.

Nu har man dessutom en utvilad och hel Cristiano Ronaldo – och då kan det smälla lite hur som helst, när som helst.

Det hör heller inte till ovanligheterna att Real Madrid släpper in mål – utan att det behöver betyda poängtapp – mot klart sämre motstånd i och med den här offensiva approachen. Räknar inte alls bort möjligheten att Apoel får pryda målprotokollet.

Ladbrokes sticker ut hakan på målmarknaden med fokus på den första halvleken och därför spelar vi att det blir minst två mål innan halvtidspausen till oddset 1,75.

  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få 1 000 kr bonus!

Få sinnessjuka 4,00 för Real Madrid-segern!

Saknar du ett konto hos Betfair? Ett bättre passande tillfälle att öppna ett får du inte! De erbjuder hela 4,00 (ordinarie odds: 1,04) gånger pengarna för att Real Madrid ska vinna matchen mot Apoel.

Använd kampanjkoden: ZFBM43

  Klicka här för att utnyttja erbjudandet

Speltips:

Speltips: Över 1,5 mål (första halvlek)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp: 20:45, onsdag 13/9
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: