27 januari 2019 Espanyol Real Madrid Speltips

Speltips inför Real Madrid – Atlético Madrid 8/4: Derbydags!

Ett skållhett huvudstadsderby lurar runt hörnet när Real Madrid och Atlético Madrid ska mäta krafterna på Santiago Bernabéu. Oddssättarna tror på en hel del mål – vi tänker annorlunda.

Slaget om Madrid. Här har vi en match som rör upp till känslor, mellan två klubbar vars rivalitet sitter djupt rotad – och framförallt blir det alltid en folkfest utöver det vanliga när de möts. Något utöver det vanliga!

Här kan dessutom Real Madrid ta ett gigantiskt kliv mot den här serietiteln man haft grepp om så pass länge. Seger här och avståndet ner till jagande Barcelona ökar till fem poäng, då med lika antal spelade matcher.

Illa tajmat är det då ett formstarkt Atlético som kommer ut på planen. Fem seriematcher efter varandra har vunnits och under samma period har Champions League-kvartsfinalen nåtts, där även Real Madrid är.

Formen är dock fantastisk även för Real Madrid, med sex vunna i följd. I veckan plockades Leganés ner med 4-2 på bortaplan – en match där man roterade runt helt och hållet i startelvan, för att ha fräscha spelare till denna uppgift.

Raphael Varane är det enda avbräcket för Real Madrid inför matchen. Gästerna saknar Fernández, Tiago, Vrsaljko och Moyá. Rapporterna runt Gameiro är ännu osäkra. Viss risk att han får stå åt sidan.

5/6 senaste under linan

Oddssättarna har ännu större tro till mål, kontra undertecknad – och det lämnar oss spelvärde.

Med de offensiva namnen som finns, framförallt i Real Madrid, på planen är det lätt hänt att bli ivrig och genast få en övertro på mål – men vi ska påminna oss om hur derbyna mellan Real Madrid och Atlético Madrid brukar se ut. Göra läxan.

Faktum är att hela fem av de sex senaste inbördes mötena klivit under 2,5-målslinan, fyra av dem 1,5-ditot och en match som innehållit exakt tre mål.

Atlético har ju ett fantastiskt försvarsspel – över hela banan. Detta brukar innebära att matcherna även mot de absolut starkaste lagen blir tillknäppta historier. Det krävs en hel del för att luckra upp ett samlat Atlético! Nu har de dessutom hållit nollan i 5/6 senaste matcherna.

Att siktet är på trean för Real Madrid är tveklöst, men de lär absolut vara försiktiga med att gå i fällan; bli för framåtlutade och såras vid omställningsmöjligheter.

Målsnålt! Det är tanken.

Under 2,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid exakt tre mål – spelas till 1,88 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:15, lördag 8/4
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 56%
X: 26%
2: 21%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 48%