Speltips Real Madrid Osasuna

Speltips inför Real Madrid – Borussia Dortmund 6/12: Räkna inte med någon vidare underhållning

Real Madrid mot Borussia Dortmund. Det hade kunnat vara en höjdare utan dess like – nu är det en snudd på iskall match. Men detta förändrar inte det faktum att vi hittat ett mycket fint speltips att investera i.

Helt maktlösa, utan chans på förstaplatsen eller risk att hamna utanför slutspelsområdet, är det som Real Madrid bara ska spela av de avslutande 90 minuterna av årets Champions League-gruppspel. Om inte annat kan det ses som en match där man får chansen att fila på detaljerna – någonting som verkligen behövs.

Det är inte mycket som stämmer i Real Madrid, som vann både Champions League och spanska Primera División i fjol, och nu är de inte bättre än fyra i den inhemska serien och trots slutspelsplatsen har Europasejouren lämnat mycket att önska. Den offensiva motorn har soppatorsk…

Senaste matchen borta mot Athletic Bilbao var ett praktexempel på det; 0-0 på tavlan. Skapades oroväckande lite och när man väl skapade chanser, skymtade ineffektiviteten med sin närvaro.

Men ska vi prata fiaskon är det förstås värre i Borussia Dortmund. Så pass illa att de riskerar att bli av med tredjeplatsen, som leder till Europa League-slutspel, till cypriotiska APOEL. Matcherna mot dem spelade man oavgjort i, båda två, och omvända mot Real Madrid förlorades, liksom de två matcherna mot Tottenham. Handlar därför bara att hålla undan nu.

Att inte vara bättre placerade än sexa i Bundesliga samt ha sju raka matcher – förutom en vänskapsmatch – utan vinst, det visar också att problemen sträcker sig bra mycket längre än bara Europaspelet…

Offensiv impotens

En hetare match hade kunnat önskas mellan dessa storklubbar. Nu har förvisso Dortmund fortfarande en plats i Europa Leagues slutspel att slåss om, men det ändrar knappt temperaturen inför matchen märkbart.

Den offensiva impotens som Real Madrid visade upp mot Athletic Bilbao senast, 0-0, var på flera sätt och vis uppseendeväckande. Man har också haft problem att hitta rätt i de lite tuffare matcherna och där spelar Gareth Bales skadeproblematik in. Nu finns det viss chans att han hinner bli hel inför matchen, men finns minsta tvekan har vi svårt att se honom luftas.

Dortmund är helt ur form och med en välfylld frånvarolista. Den består av Durm, Rode, Reus, Liszczek, Philipp, Castro, Götze och Toljan. Chansen här: att bevaka resultat, kliva ut med en defensiv matchbild. Känslan är att de, trots Real Madrids problem, kommer visa stor respekt för motståndarna.

Mållinan är på 3,5 och underspelet plockas till 1,91x hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få ett riskfritt spel på 1 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kronor riskfritt spel!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 6/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 67%
X: 19%
2: 14%
Över 3,5 mål: 50%
Under 3,5 mål: 52%