Speltips inför Real Madrid – Málaga 25/11: Övertro på mål

Spelbloggare Publicerat: 24 November 2017

Det är toppen mot botten i spanska Primera División. Lagen det handlar om – Real Madrid och Málaga. Från matchen har Spelbloggare identifierat ett rykande hett speltips hämtat från målmarknaden.

Trean mot tredjejumbon.

Men ändå är Real Madrid inte där de förväntas eller vill vara; hela tio pinnar bakom serieledande Barcelona. Som vi nämnt under flera veckors tid; det är bara måstematcher framför dem. Enbart vinster som räknas. Annars blir det inte på tal om titeln.

Klara för slutspelet i Champions League är de däremot, detta efter att ha krossat cypriotiska APOEL med 6-0 i veckan. Cristiano Ronaldo och Karim Benzema skickade in två strutar vardera.

Förutom skador på bland andra Gareth Bale och Sergio Ramos, missar Nacho matchen med en avstängning.

Situationen är inte bättre eller mer avslappnad för Málaga, snarare tvärtom, även om kravbilden är klart mindre. Det blev så lite som en ynka pinne på inledande nio matcherna av årets Primera División, för att nu ha vunnit två av de tre senaste. Sist mot Deportivo La Coruna, 3-2.

Gästerna kommer till spel utan Zdravko Kuzmanovic, Federico Ricca och Miguel Torres.

Málaga har hittat formen

Att vinna med tennissiffror över APOEL är en sak – mot ett pånyttfött Málaga en annan. Förutspår faktiskt vissa problem för mästarna här, även om de med största säkerhet kommer stå som vinnare när 90 minuter är summerade.

Den största skillnaden mellan årets och förra årets Real Madrid är offensiven – från att ha varit världens vassaste, till att bli relativt impotent. Varken Karim Benzema eller Cristiano Ronaldo har levererat, exempelvis bara ett mål vardera på åtta seriematcher, och när Gareth Bale därtill dras med skadeproblem har maskineriet hackat rejält.

Särskilt målrikt brukar det inte bli när Málaga är i farten, även om de fick proppen ur mot Deportivo senast. Exempelvis har de knappa förluster mot Atlético Madrid, 0-1, Sevilla, 0-2, och Barcelona, 0-2. Här ska försvarsmuren upp och då kan ett desto mer offensivt impotent Real Madrid ställas inför problem.

Intressant är också att det sällan blir målrikt när just Real Madrid och Málaga möter varandra. Inte en enda av de åtta senaste matcherna har innehållit fler än fyra mål, sju av dem max tre.

Oddssättarna överdriver målmöjligheterna grovt och vi klipper till på under 4,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt fyra baljor – till 1,93 gånger smeten hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Under 4,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Öppna ditt konto här. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 16:15, lördag 25/11
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: