Speltips inför Real Madrid – Manchester United 23/7: Över dubbla dagen

Söndagens kvällsunderhållning står Real Madrid och Manchester United för när de möter varandra i en vänskapsmatch på Levi’s Stadium i California. Ett spel till strax över dubbelt betalt värt att syna är identifierat.

Att stoppa Real Madrid de senaste åren har varit nära på en en omöjlighet. Klubben skördar succéer efter succéer – och förra året vann de först spanska Primera División och sedan även Champions League efter att ha krossat Juventus med 4-1 i finalen. Det var det andra raka året som CL-titeln kammades hem, liksom i tre av de fyra senaste upplagorna.

Under transferfönstret har Real Madrid sålt de offensiva pjäserna James Rodriguez samt Alvaro Morata, utan att ha plockat in ersättare värdiga namnet.

Manchester United har, helt till skillnad från Real Madrid, inte alls motsvarat kraven, som en anrik och stor klubb som de alltid lever med, sedan Sir Alex Fergusons tid. Fjolåret var en bergochdalbana för José Mourinho och hans mannar, men de kom undan främst tack vare titeln i Europa League.

Eftersom det är vinnaren i Champions – och Europa League möter lagen varandra så tidigt som den åttonde augusti igen. Då står årets första titel på spel i den europeiska Supercupen.

Bud på skräll

Med de kvalitéer som Real Madrid besitter ska de vara favoriter mot detta Manchester United. Såhär stora däremot? Nja… Det här har potential att bli en tajt historia.

Real Madrid har alltså förlorat två offensiva spelare i Morata och Rodriguez medan Cristiano Ronaldo fortfarande har semester. Det ser därför rätt tunt ut, i alla fall i Real Madrid-mått mätt.

Dessutom blir det här spanjorernas första träningsmatch denna försäsong. Risk för att tajmingen inte riktigt är där?

Det var länge sedan Manchester United var såhär heta. Förstärkningen av Romelu Lukaku innebär att man får in en anfallare i absolut världsklass, en målskytt av rang. Därtill har backlinjen stärkts upp med svenske Victor Nilsson Lindelöf.

”De röda djävlarna” kommer till spel med en fantastisk prestation mot lokalrivalen Manchester City i bagaget. En 2-0-vinst blev det. Helt rätt spelare hittade rätt; nämnde Lukaku samt Marcus Rashford.

Vänskapsmatcher betyder att det blir en hel del byten och rotation, vilket generellt ökar ovissheten i matcherna. Bud på skräll?

Manchester United +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – spelas till 2,02 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Manchester United +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 23:00, söndag 23/7
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 45%
X: 28%
2: 30%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 44%