Speltips inför Real Madrid – Tottenham 17/10: En slutspelsplats kan säkras

Spelbloggare Publicerat: 16 October 2017

Nu är det väl på tiden att Real Madrid steppar upp? Det är vi inne på att de kommer när Tottenham tas emot på Santiago Bernabéu. Förutom de bästa oddsen och allt inför matchen bjuder vi på ett – speltips.

Kanske är det svårt att anmärka på Real Madrid för närvarande, när de vunnit fyra matcher efter varandra, däribland borta mot Borussia Dortmund, men vid en liten djupare analys kan det trots allt slås fast att allt inte stämmer för de senaste årens stora dominanter i Europa – med två raka Champions League-titlar samt som mästare i Primera División.

Den briljans som det Real Madrid vi blivit vana med att känna syns inte till. Att de är hela fem pinnar bakom Barcelona i seriespelet redan nu är ett bevis på det. Helgens match mot Getafe krävde ett mål från Cristiano Ronaldo i den 85:e minuten för att det skulle bli tre pinnar.

Tottenham ser alltmer intressanta ut och står rakryggade med fem raka vinster inför matchen. Det behöver inte se särskilt sprudlande ut, snarare stabilt, för att pinnarna ska trilla in en efter en och i Premier League har Manchesterklubbarna i topp satts lite press på.

Extra spännande blir matchen i och med att de medverkande är de enda i gruppen, grupp H, som ännu plockat poäng, alltså full pott; sex stycken vardera medan Borussia Dortmund och Apoel står på noll. Den eventuella vinnaren här mer eller mindre säkrar en slutspelsbiljett.

Det är med brutala avbräck – och eventuella sådana – som båda parter tar plats i Madrid. Bland andra Gareth Bale är out för Real Madrid, Keylor Navas och Daniel Carvajal osäkra. Tottenhams Dele Alli är alltjämt avstängd, det här blir den sista matchen i ledet. Ben Davies är därutöver skadad och Mousa Dembélé inte helt hundra för spel.

Vinner klart?

Det är på tiden att Real Madrid steppar upp – och här kan de i praktiken säkra slutspelsplatsen, den dunkla formen till trots. Tror att de löser detta mot en betydligt sämre motståndare.

Nu är Tottenham i en fin sits för att nå slutspelet, men väl där kommer de ställas inför problem. Gott om kvalitet finns i truppen, dock med ett par hack upp till den absoluta toppen på scenen – en scen som Real Madrid varit herre på täppan av under ett par års tid.

Real Madrid har åtminstone börjat vinna fotbollsmatcher och 3-1-vinsten borta över Dortmund sticker ut som en av de bästa prestationerna under spelåret. Detta har säkert stärkt upp moralen, medan de fortfarande vet om att det finns en extra växel att sätta i.

Hemmavinst? Ja. Med marginal? Med stor sannolikhet.

Slutsatsen blir – Real Madrid -1,25 mål (asian handicap) till fullt acceptabla 2,03x hos Bet365. Halv förlust på spelet om de ”bara” vinner med uddamålet.

  Rygga spelet hos Bet365 – Öppna ditt konto här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,03 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (Öppna ett konto hos Bet365 här. Regler & villkor gäller.)
Spelstopp: 20:45, tisdag 17/10
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: