Speltips inför Real Madrid – Valencia 27/8: Gästerna ej oävna

Real Madrid, som är drabbade av stora avbräck, brukar ställas inför vissa problem när Valencia står för motståndet. Härnäst möter de varandra på Santiago Bernabéu med avspark så sent som 22:15 under söndagskvällen. Speltips, odds och statistik hittar ni här.

Trots att Cristiano Ronaldo missade premiären och väntas missa matcherna närmast, kom mästarna undan med en stabil 3-0-trea borta mot Deportivo La Coruna för exakt en vecka sedan. Målskyttar i matchen blev Gareth Bale, Toni Kroos och Casemeiro.

Rubrikerna lyckades ändå Sergio Ramos stjäla, som blev utvisad på stopptid. Orutinerat och fullkomligt onödigt. I och med det kommer Real Madrid till spel utan två av deras främsta pjäser.

Valencia hoppas kunna studsa tillbaka från förra året, där de svek stort och hamnade på den undre tabellhalvan av Primera División – och de ska man väl kunna? Kvalitet finns i truppen, kanske till och med för att utmana om platserna ut i Europa. Deras premiär slutade i en 1-0-vinst när Las Palmas välkomnades till Mestalla. Värt att nämna är att matchen spelades med en man mer på planen i nära på en halvtimme.

Nani är fortfarande borta för Valencia och det är ett avbräck. Ezequiel Garays status är, i skrivandets stund, osäker. Fifty-fifty?

Gästerna plusspelas

Valencia brukar ställa till med en hel del problem för Real Madrid, som bara vunnit tre av de nio senaste inbördes mötena. ”Los Che” har dragit det längsta strået i två stycken av dessa. Inget lag har vunnit med siffror större än uddamålet. Lite av ett boogeyteam för Real, alltså.

Här ska Valencia ha alla chanser att kunna bjuda Real Madrid på en hård, tuff och tajt match återigen.

Det är med stora avbräck som Real Madrid kommer till spel – på Cristiano Ronaldo och Sergio Ramos. Offensivens respektive defensivens mest betydelsefulla spelare. Annat kan väl inte påstås?

Samtidigt är Valencia ett kompetent motstånd, som om de får saker att sitta på sin plats ska kunna utmana en bit uppåt i tabellen. Inte oävna alls!

Diverse målspel kan locka, men vi nöjer oss med att spela Valencia +2,25 mål (asian handicap) till oddset 1,85 hos Bet365. Då får vi halv vinst på spelet om de förlorar med exakt två mål.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Valencia +2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 22:15, söndag 28/8
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 83%
X: 11%
2: 6%
Över 2,5 mål: 81%
Under 2,5 mål: 22%