26 maj 2018 Stryktipset Speltips

Speltips inför Real Sociedad – Real Madrid 17/9: Höjdarmatch från Spanien

Här har ett skadeskjutet Real Madrid verkligen någonting att bita i… De besöker serieledande Real Sociedad på Anoeta Stadium och då kan det öppnas upp för en skräll, eller?

Real Sociedad – vad har hänt? De presterar på deras absoluta toppkapacitet; vunnit de tre inledande Primera División-matcherna, fastän det inte varit speciellt enkla sådana; Celta Vigo och Deportivo La Coruna borta samt Villarreal hemma. Vad som är ännu mer uppseendeväckande än den fulla potten är de tio målen framåt. God leverans från de offensiva pjäserna.

Utöver det krossade Sociedad norska Rosenborg med 4-0 i veckans Europa League-premiär. Det verkar med andra ord bara bli bättre och bättre! Real Madrids äventyr i Champions League var ingen höjdare, men det blev ändå tre pinnar efter 3-0 mot cypriotiska APOEL. Talande för matchen; uddlösheten, ineffektiviteten. En handfull avslut, desto färre på mål.

Den där formen verkar det vara lite sisådär med för serie- och CL-mästarna. Efter 3-0-vinsten i premiären mot Deportivo har det blivit två kryss efter varandra när Valencia och Levante stått för motstånden. Ännu mer oroväckande är det i och med att matcherna spelats på hemmaplan. Gäller att inte tappa och halka efter nu…

Plusspel på Real Madrid

Har vi ett bud på skräll? Det är den känslan jag får inför matchen, av flera orsaker – och det är inte bookiesarna eniga om, varpå spelvärde dukas upp för vår del.

Vi kan inte bortse från Real Sociedads fantastiska form och offensiva effektivitet. Galen spets i matcherna, vilket de tio målen på tre seriematcher understryker. Huruvida standarden kan vidare hållas uppe återstår att se, men vi får se verkligheten som den är just nu och då är Sociedad ett av Spaniens bästa lag.

Förutom den halvdana, eller i deras mått, formen för Real Madrid, kommer de till spel med svåra avbräck. Det som sticker ut mest är på avstängde Cristiano Ronaldo, som trots allt bär upp en stor del av offensiven, men även Marcelo, även han avstängd, är en huvudpjäs i laget – i båda riktningar.

Det här är helt öppet och vi räknar inte ens bort Real Sociedad från att vinna matchen, men nöjer oss med att spela dem med +1,0 mål (asian handicap) till 1,75 pengarna hos Bet365. Då försäkrar vi oss att få insatsen tillbaka om de förlorar matchen med uddamålet.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Real Sociedad +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 17/9
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 20%
X: 24%
2: 59%
Över 2,5 mål: 68%
Under 2,5 mål: 36%