26 januari 2019 Valencia Villarreal Speltips

Speltips inför Real Sociedad – Valencia 24/9: Stort spelvärde uppdukat

Spansk kvällsfotboll står på menyn när Real Sociedad och Valencia står för underhållningen på Anoeta, i vad som kan bli en fantastisk höjdarmatch. Vi tar ställning – underskattas bortalaget?

Tre matcher och full pott – nu två raka, klara förluster, mot Real Madrid och Levante. Real Sociedad har tappat momentum totalt och hoppas nu komma på rätt spår, när en solid konkurrent som Valencia står för motståndet.

Genomgående temat i dessa förlustmatcher har varit en svajig defensiv, med sex insläppta mål i dem. Gäller att täppa till bakåt i första hand.

Klubbarna har absolut potential att utmana en bit uppåt i tabellen; Europa League-platserna i första hand – och det skulle vara en succé, om en sådan löstes. Så, det är lite av en tungviktsfajt som väntar.

Valencia står ännu med en nolla i förlustkolumnen i årets seriespel, men tre av de fem matcherna har slutat oavgjorda, varpå skörden är exakt densamma som Sociedads, nio pinnar. Årets stora skalp kom senast, när ett formsvagt Málaga knockades ut med fem mål mot noll. Propagandafotboll från Valencia, som på allvar verkar vara tillbaka i gammalt skick.

Toppchans för Valencia

Gästerna imponerar stort och undertecknad har höjt upp dem som en potentiell överraskning det här spelåret – eller ja, snarare att de ska leverera på den nivå som man faktiskt kan kräva. Topp fem-material? Utan tvekan!

Real Sociedad är förstås en tuff motståndare, inte minst på Anoeta, men de har säckat ihop totalt efter den fina seriestarten och det är därför ett passande tillfälle för formstarka Valencia, vars offensiv sprudlade i 5-0-vinsten senast, att ställas mot dem.

Dessutom dras Sociedad med skadeproblem sedan tidigare samt att försvarsklippan Diego Llorente är avstängd efter att ha fått syna det röda kortet i den illavarslande 0-3-förlusten mot ett på sin höjd mediokert Levante.

Givetvis är hemmaplansfördelen av stor betydelse, inte minst i en match som denna, men med tanke på åt vilka håll formkurvorna pekar åt – visst finns det värde i spelen på Valencia?

Vi spelar Valencia med +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort i matchen – till mycket fina 1,90x gånger pengarna hos Unibet, som streamar matchen helt utan kostnad för deras kunder.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Valencia +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 24/9
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 28%
2: 32%
Över 2,5 mål: 59%
Under 2,5 mål: 44%