Speltips inför Rennes – Lyon 11/8: 1X2-tecken synas med glädje

Spelbloggare Publicerat: 10 August 2017

Fransk fotboll är på menyn och vårt fredagsfokus blir på matchen mellan Rennes och Lyon – och efter vad som bevisades i premiärerna har vi noll problem att identifiera en vinnare inför matchen.

Förlusten av Alexandre Lacazette har varit ett av de stora diskussionsämnena inför spelåret – hur kommer Lyon fixa det utan honom? Ännu är det tidigt att sia, men seriepremiären lämnade enbart positiva besked. Nykomlingen Strasbourg krossades nämligen med fyra mål mot noll, vilket betydde en drömstart och någonting att verkligen arbeta vidare på…

En drömstart fick också nyförvärvet Mariano Díaz, senast i Real Madrid-tröjan, då han stänkte in två baljor i sin tävlingsdebut.

Rennes var ett av fjolårets stora utropstecken när de nådde så bra som en åttondeplats i Ligue 1. Kan de vidare hålla en liknande standard – eller till och med bli bättre? Det mesta talar, dessvärre för deras del, för det motsatta. Det var med nöd och näppe som en pinne kunde spelas in mot nykomlingen Troyes, när 0-1 hämtades in till 1-1.

Målskytt blev nyförvärvet Jordan Tell efter endast 12 minuter på planen. Har han spelat till sig en startplats nu?

Tvåan lockar

Som bortalag och mot en ändå hyfsat kompetent motståndare – lockar 2,10x för att Lyon ska vinna den här bataljen? Vi tycker ändå det, även om siffrorna vid första anblick kan anses småsnåla.

Lyon tystade alla kritiker när de krossade Strasbourg i premiären. Offensivt briljerade man och defensiven satt stabilt. Precis de besked man ville ha och redan nu känns de som en klart hetare kandidat för toppen av tabellen, kontra innan matchen. Lite av de beskeden som behövdes lämnas, även om man kan få äta upp sådana slutsatser redan nu.

Hur som helst – min tanke är att Rennes kommer hamna sämre till än förra året medan Lyon ska ha chans att utvecklas vidare. Kan steppa upp?

Tycker absolut det är motiverat att investera i den raka tvåan till de 2,12 x insatsen som dukas ut av Betsafe.

  Rygga spelet hos Betsafe – Få 1 500 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Lyon vinner, rak tvåa
Odds: 2,12 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 11/8
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: