Speltips inför Röda Stjärnan – Köln 7/12: Nyckelmatch i grupp H

Spelbloggare Publicerat: 6 December 2017

Spänningen är olidlig i Europa Leagues grupp H. Den främsta nyckelmatchen står Röda Stjärnan och Köln för, där en eventuell vinnare blir slutspelsklar. Hur blir det när klubbarna ska mäta krafterna i Belgrad?

1. Arsenal, 5: 3-1-1, 10p, +4 mål
2. Röda Stjärnan, 5: 1-3-1, 6p, +0 mål
3. Köln, 5: 2-0-3, 6p, +0 mål
4. BATE, 5: 1-2-2, 5p, -4 mål

Racet om andraplatsen, som är den sista som leder till slutspel, är det helt öppet i inför den avslutande omgången.

En eventuell vinnare mellan Röda Stjärnan och Köln blir klara för den där andraplatsen, medan det oavgjorda utfallet öppnar för BATE – om de vinner över Arsenal. Värt att understryka är att Röda Stjärnan har fördel i inbördes statistiken, som överordnar den samlade målskillnaden, mot kvällens motståndare efter att ha vunnit bortamötet med 1-0.

För Röda Stjärnan – en klassisk och anrik klubb – är Europaspelet av enorm betydelse. Lite lättare på uppgiften tas det från Kölns håll, vilket är enkelt att förstå varför; de är toksist i Bundesliga med blott tre poäng på 14 matcher och måste helt enkelt fokusera på överlevnaden i det tyska finrummet.

Sålunda kan vi också räkna med fortsatt kraftig rotation från Köln, när skadelistan dessutom är välfylld.

Fem av fem under mållinan

Matchen betyder mer för Röda Stjärnan, det är tveklöst. Men det är knappast så att de spelare Köln ställer ut kommer ta uppgiften halvdant. Superchans att visa framfötterna för att få förtroendet på de mer prioriterade fronterna.

Succéreceptet för Röda Stjärnan har varit deras hängivna, gedigna och täta defensiv. Exempelvis kommer de från två raka matcher, båda på bortaplan, i turneringen som slutat mållösa – mot Arsenal och BATE.

Alla fem av serbernas matcher har klivit under 2,5 mål. Endast en har passerat 1,5-målslinan. Köln har tre av fem matcher under tre mål.

Räknar med att vi får en maktkamp i matchen, med hårda dueller och hög intensitet på mittfältet. Men vid bollinnehav – små risker, i alla fall till att börja med…

Under 2,5 mål är spelbart till 1,74 x insatsen hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kronor riskfritt spel!)
Spelstopp: 21:05, torsdag 7/12
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: