9 januari 2018 Atlético Madrid Lleida Speltips

Speltips inför Roma – Atlético Madrid 12/9: Fokus på hörnorna

888sport är ute och snurrar på hörnmarknaden inför den så intressanta CL-bataljen mellan Roma och Atlético Madrid, vilket måste utnyttjas. Vi uppmanar att; skynda, fynda! Ett oddsdropp är inte otänkbart.

Grupp C är inte den namnstarkaste av grupper i årets Champions League, men en av de mest spännande sådana. Om topp två-platserna, som leder till slutspelet, väntas Atlético Madrid, Chelsea och Roma slåss – tre klubbar som alla bör kunna vinna över varandra. Azerbajdzjanska Qarabag ser ut att bli den klassiska slagpåsen…

Det här är en match där oddssättarna har det svårt att kunna skilja lagen åt, liksom vi. Atlético Madrid måste erkännas vara, på pappret, bättre medan Roma stärks av att spela inför hemmapubliken på Stadio Olimpico samtidigt som laget har erkänt höga toppar.

Oddsen? 3,00-3,25-2,70. Observera att texten är skriven och publicerad måndag eftermiddag och att dessa kan ändras.

Roma har inte visat deras bästa sida under Serie A-starten; vann knappt, utan att övertyga, mot Atalanta i premiären och föll därefter med 1-3 mot den tänkta toppkonkurrenten, Inter. Liten oro för formen. På skadelistan återfinns Emerson och Patrik Schick. Småpotatis, så där ser det bra ut.

Gällande Atlético Madrid har de varit lite upp och ner. De har hittills bara spelat bortamatcher i Primera División-upptakten, tre stycken till antalet, och kryssat mot Valencia samt Girona. Däremellan blev det en 5-1-kross av Las Palmas. Positiva besked för spanjorerna är att de har hela truppen fit for fight.

De vinner “hörnmatchen”

Om det finns värde på resultatmarknaderna, är det på spelen till Atlético Madrids favör. Men vi håller oss borta från dessa och ser istället värde åt det andra hållet på hörnfronten – över vilken part som vinner ”hörnmatchen”.

På hemmaplan kommer Roma tillåtas ha mycket boll, vilket de trivs med, medan Atlético Madrid får fokusera på det som de är starkast på; tajta till det bakåt och kontra effektivt. Detta borde därför öppna för hemmahörnor.

Ser vi exempelvis i Primera División, detta år och fjolåret inräknat, snittade Atlético endast 4,1 hörnsparkar framåt på bortaplan och motståndarna 5,5. Statistiken för Roma – ett snitt hemmasnitt om 7,8-5,1. Ute i Europa har italienarna ofta vunnit ”hörnmatcherna” mot större pjäser också.

Eftersom vi också är inne på att Atlético kommer ställa till med problem för Roma, kan det betyda – om ledningen tas – att Roma behöver flytta upp positionerna senare i matchen.

Roma -0,5 hörnor (asian handicap) – spelet sitter om de skapar flest – spelas till 1,75x hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Roma -0,5 hörnor (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 12/9
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 33%
X: 31%
2: 37%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 60%