16 december 2017 Roma Cagliari Speltips

Speltips inför Roma – Genoa 28/5: Lite väl stort favoritskap?

Serie A ska summeras och för Romas del inför den sista matchen handlar det om att säkra andraplatsen i serien, vilket det krävs en vinst för. Motståndet står Genoa för och då har oddsen dykt lite väl på matchens stora favorit.

Andraplatsen, vilken innebär en plats direkt i Champions League-gruppspelet, ska säkras och för det krävs alltså en vinst. En pinne har man ner till trean Napoli, som då står på kvalplatsen, och i deras sista match ställs de mot Sampdoria, också som klara favoriter.

Det är med bra form som Roma tar plats på Stadio Olimpico. Efter 1-3-förlusten mot Lazio i slutet av april, har det blivit tre raka vinster med minst två baljors marginal, varav en av dessa kom mot – ett förvisso roterande – Juventus.

Förra veckan blev det en 5-3-vinst borta över Chievo. Oerhört ofta det blir rena målpartajen när Roma är i farten.

Kvällens motståndare, Genoa, har i praktiken ingenting att spela för. I och med att Torino värjdes undan med 2-1 senast, säkrades också kontraktet – den andra vinsten på de tre senaste matcherna. Den andra kom mot ett ömsom namnstarkt och ömsom formsvagt Inter. Checkat ut nu?

Armando Izzo, avstängd, saknas för Genoa medan Roma är helt fria från skadeproblem, bortsett från långtidsskadade Alessandro Florenzi.

Överdrivet favoritskap

Att Roma ska vara tunga favoriter, den saken är det inget snack om. Omöjligt att motsätta sig. Men såhär stora? Tveksamt.

Nu må Genoa ha säkrat kontraktet, men det återstår bara en match att spela och de lär knappast lägga sig platt här. Laget har visat prov på bra form; vunnit två av de tre senaste matcherna. Starkt att hitta tillbaka, så illa som man uppträdde dessförinnan.

Roma glänser det om just nu och det är alltid underhållande att se dem spela fotboll. Dock släpps en del mål in och inte en enda av de 14 senaste matcherna har vunnits med fler än tre mål – och här är den asiatiska handikapplinan på 3,5.

Givetvis är det en match där siffrorna skulle kunna skjuta i höjden, men när vi kan få in ett plushandikapp om 3,5 på Genoa till hela 1,73 x insatsen, hos Titanbet, är det bara att investera polletterna. Det betyder att spelet sitter om de förlorar med max tre mål, får oavgjort eller vinner.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Genoa +3,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, söndag 28/5
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 94%
X: 5%
2: 2%
Över 2,5 mål: 67%
Under 2,5 mål: 36%