Speltips inför Roma – Inter 26/8: Brutalt spelvärde täljs

Spelbloggare Publicerat: 25 August 2017

Makalöst fint spelvärde är uppdukat till supermatchen mellan AS Roma och Inter, som sätter punkt för en underbar fotbollslördag. Har vi en favorit i fara här? Det är inte alls otänkbart.

Två storklubbar, som ska slåss om samma platser i tabellen, med en viss rivalitet. Lördagens höjdpunkt står – obestridbara fakta – Roma och Inter för. En match som på flera sätt kommer sätta tonen inför den närmsta framtiden i Serie A.

Med tanke på att Luciano Spalletti, nu tränare i Inter, kommer från just Roma får matchen en liten extra krydda. Lär finnas en hel del bitterhet, inte minst från hemmafansens sida. Välkommen tillbaka till Stadio Olimpico!

Konkurrenssituationen är hårdare än på flera år i den italienska klubbfotbollen och Juventus, som vunnit Serie A sex upplagor på följden, kan sättas på hårda prov när de ska försöka säkra ännu en Scudetto. Roma, Inter, Napoli och Milan är fyra utmanare värda namnen.

Båda parter vann respektive premiär. Roma var satta under press, men kunde ändå lämna Stadio Atleti Azzurri d’Italia, där Atalanta stod för värdskapet, som vinnare med 1-0 – verkligen med nöd och näppe. Offensivt måste man komma mer till sin rätt.

Och Inter, då? De städade undan Fiorentina utan minsta besvär. 3-0 skrevs resultatet inför hemmapubliken, i en match som mer eller mindre var avgjord redan efter kvarten spelad när Mauro Icardi smällde in sin andra balja. Den absoluta spiken i kistan stod Ivan Perisic för.

Trupprapporter kommer senare…

Total harmoni i Inter

Att Roma står med ett favoritskap av den här modellen inför matchen är inte annat än totalt missvisande. Det är bara att vraka fritt mellan spelen till Inters favör – i princip alla lockar. Stort värde uppdukat.

Så harmoniskt som det verkar i Inter just nu – när var det så senast? Det handlar om år. Luciano Spalletti befogar över en trupp av superb Serie A-klass och egentligen var den tillräckligt bra för att i alla fall sätta press på Juventus redan förra året, men då tampades man med ett spelarmaterial som inte alls klickade.

Nu är det helt annorlunda. Inter har briljerat under försäsongen; vann de fem avslutande vänskapsmatcherna, bland annat mot Bayern München, Chelsea och Villarreal, och stod för en kalasinsats i premiären mot Fiorentina. Bara positiva saker att höja upp.

Roma har ett till stora delar likadant material som förra året medan flera av toppkonkurrenterna stärkt upp deras trupper. Riskerar att hamna lite på efterkälken? Man imponerade heller inte alls i premiären mot Atalanta och det var med flyt som de tre pinnarna tickade in på kontot.

Inter +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort i matchen – är ett superspel till 1,93x. Oddset presenteras av Bethard. Här är risken enorm att oddset droppar, så se till att skicka in polletterna så fort som möjligt.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Inter +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 26/8
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: