Speltips inför Roma – Paris Saint-Germain 20/7: Vi bjuder på en nattmacka

Spelbloggare Publicerat: 19 July 2017

Nordamerikanska International Champions Cup står runt hörnet och först ut mot varandra är Roma och Paris Saint-Germain – en match där vi tror att de offensiva avtrycken kommer bli starka.

Vilken match som väntar oss! Franska dominanterna PSG mot den italienska storklubben och alltid lika underhållande Roma. Detta blir lagens första stora värdemätare under försäsongen, som verkligen tar fart nu. Seriestarterna närmar sig!

Paris Saint-Germain har revansch att utkräva det kommande spelåret. Som storfavoriter till att vinna förra årets Ligue 1 – till att hamna hela åtta pinnar bakom vinnaren Monaco. Innan dess hade man hamnat på toppen av kullen fyra år efter varandra.

Annat är det med Roma, som varit underordnade dominanta Juventus under nästan hela 2010-talet. I tre av de fyra senaste Serie A-upplagorna har silvermedaljer lösts. Är man redo att utmana på allvar?

Roma rapporteras ta alla stora stjärnor med sig till matchen medan PSG kommer till spel utan flera pjäser, sådana som ryktas bort från klubben. Serge Aurier och Hatem Ben Afra är två.

Offensiva kapaciteten präglar matchen

Vad kan vi vänta oss av den här fajten? Undertecknad tror – fart och fläkt! Därför målrikt?

Offensivt har Roma fantastisk kapacitet och försvarsspelet är lite av akilleshälen, vilket brukar öppna för underhållande historier när de är i farten. Förra året snittade deras Serie A-matcher hela 3,4~ mål.

Tanken är att det kan komma att prägla matchen samtidigt som Paris Saint-Germain också är anfallsglada och med största sannolikhet ska kunna utnyttja de ytor som uppstår när Roma också vill driva upp tempot.

Vad som skulle kunna tala emot spelet är att alla de byten som kommer ske kan rycka sönder tempot något, men när vi kokar ner allt är det ändå i överspelen på målmarknaden som det stora värdet identifieras.

Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen återfås vid tre mål i matchen – är värt en mindre peng till 1,95x. Insatsen bör dock skruvas ner lite, som alltid i vänskapsmatcher.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:00, natten mot torsdag 20/7
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: