Speltips inför Roma – SPAL 1/12: Trevligt odds från Bethard

Spelbloggare Publicerat: 29 November 2017

Skynda, fynda! Bethard ställer ut ett alldeles suveränt odds för oss att utnyttja inför fredagens Serie A-batalj mellan Roma och SPAL. Inte ska väl det här bli mycket till match?

Observera! Avspark 18:30.

Toppen mot botten.

Att tappa någonting av värde här vore rentav förödande för Roma, när man jagar toppen hack i häl och ställs mot en bottenmotståndare. Det var med extremt bitter eftersmak som bara 1-1 löstes i bortamatchen senast mot Genoa, inte minst då matchen också leddes.

Daniele De Rossi var den som, 20 minuter från slutet, gav motståndarna möjligheten att kvittera från straffpunkten. Därtill blev han utvisad i samma sekvens, varpå han missar den här matchen.

Nykomlingen SPAL återfinns, precis som väntat, i tabellens bottenskikt, nu som tredjejumbo. De kommer få det förbannat svårt att överleva som konkurrenssituationen är i det italienska finrummet, men helt oävna har de inte varit. Flera andra konkurrenter är inom räckhåll och exempelvis är det bara målskillnad som håller dem på fel sida strecket.

Vad ska SPAL kunna sätta emot?

Det har faktiskt varit få matcher där SPAL rentav blivit sopade banan med, men i matcherna mot lagen i tabellens översta skikt har de i två av tre matcher inte varit speciellt nära att skapa nerv.

Inter – SPAL: 2-0
SPAL – Napoli: 2-3
Juventus – SPAL: 4-1

Nu möter de ett smådesperat Roma, som vid händelse av en vinst skulle skapa ännu större nerv I toppstriden. Materialen håller vitt skild klass och försvinnande lite talar för att SPAL skulle ha någonting att sätta emot på Stadio Olimpico, i en av årets absolut tuffaste bortamatcher.

Det finns en herrans massa intressant att vraka i på spelfronten och det är spelen till Romas favör som lockar starkast.

Bethard sticker ut lite extra här och ställer ut oddset 1,80 för Roma -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de vinner med exakt två mål, hel vinst vid större siffror än så och miss på övriga resultat – och det vill vi inte vara sena med att utnyttja. Givet spel!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kronor bonus!

Speltips:

Speltips: Roma -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 18:30, fredag 1/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: