9 september 2018 Danmark Wales Speltips

Speltips inför Rumänien – Danmark 26/3: Smakfullt målspel!

Vad sysslar oddssättarna med? Den frågan ställer vi oss inför VM-kvalmatchen mellan Rumänien och Danmark under söndagskvällen – och klipper till på målmarknaden.

Här är det mycket, mycket i potten…

Det handlar om trean mot fyran – två länder som absolut inte får hamna mer på efterkälken i kampen om mästerskapsplatserna. Rumänien har redan nu fem pinnar upp till ettan Polen och två till Montenegro, medan Danmark är en pinne ovanför rumänerna.

Lite mindre utsatta blir de i och med att Polen och Montenegro möter varandra parallellt med denna match och att minst en av de parterna således kommer tappa poäng. Men en förlust? Helt uteslutet här.

Är viljan starkare att vinna, än rädslan att förlora? Det är en mer än befogad frågeställning såhär inför matchen.

Måstematch

Det blir en svår skiljelinje – att jaga trean, utan att riskera alldeles för mycket. För om vi ska vara helt ärliga; vinsten är av största betydelse. Räcker inte att gå in för oavgjort i en match som denna.

Eftersom Rumänien står som värd för matchen, måste de vara ännu mer benägna till detta – att kliva på framåt, vilket i sin tur borde öppna upp för Danmark som är den klassen bättre parten, menar undertecknad. Tror inte att de vill släppa taktpinnen i första hand.

Detta kan bädda för en öppen och underhållande matchbild…

Rumänien har vi lärt känna som försvarsstarka, men här i VM-kvalet har det sett lite svajigt ut. Den senaste kvalfajten, före uppehållet, slutade i en 0-3-förlust när Polen kom på besök. Under all kritik.

Gästerna har samtidigt en hel del klass framåt, i sådana som Nicolai Jörgensen och Christian Eriksen. Minnena från senast är också positiva, då Kazakstan krossades med 4-1 i november månad.

Över 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två mål – synas till 1,87x hos 888sport. Där känns det som att de är helt fel ute och jag hittar värde runt 15 punkter neråt. För den som vill höja svårighetsgraden, kan också mållinan höjas.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 26/3
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 33%
X: 32%
2: 36%
Över 2,5 mål: 40%
Under 2,5 mål: 65%