19 juni 2018 Ryssland Egypten Speltips

Speltips inför Ryssland – Portugal 21/6: Räkna inte bort värdnationen

Confederations Cup snurrar vidare och värdnationen Ryssland tar emot namnstarka Portugal på Otkrytiye Arena i huvudstaden. Vi blickar mot målmarknaden och försöker mer än att dubbla insatsen.

Den första omgången i det klassiska förberedelsemästerskapet till VM, alltså Confederations Cup, har nu avverkats och vi har bjudits på flera underhållande, trevliga samt välspelade fotbollsmatcher.

Värdnationen Ryssland stod för en solid prestation i premiären och vann med 2-0 – siffror som hade kunnat bli större – över Nya Zeeland. Nu må motståndet inte ha varit av toppklass, men beskeden som lämnades var ändock positiva; chanser skapades, mål löstes och nollan hölls.

På pappret har Portugal skrapat ihop en supertrupp, med det främsta beskedet att världsstjärnan Cristiano Ronaldo hakade på till Ryssland. Premiären, mja, den var lite halvdant utförd och att Mexiko kvitterade till 2-2 i den 90:e matchminuten var helt rättvist. Trots allt; delad pott mot en så pass stark motståndare är inte fy skam.

Mål åt båda håll

Matcherna i Confederations Cup, fyra till antalet, har faktiskt varit underhållande historier, vilket de 13 målen understryker.

Den ryska truppens material är framförallt hämtat från den inhemska serien, men det vore ett misstag att underskatta dem. Dels håller den ryska fotbollen rätt bra standard och inte minst toppklubbarna.

Beskeden som lämnades av Ryssland i premiären var positiva, inte minst att så mycket skapades offensivt. Dessutom stärks de av att spela på hemmaplan och den fördelen ska inte underskattas.

Portugal har en fantastisk offensiv med Cristiano Ronaldo i spetsen och samtidigt såg defensiven svajig ut mot Mexiko. Två insläppta, två framåt. Ja, det finns anledning att tro på mål även i den här matchen…

Vad som skulle kunna tala emot det, målen, är att Ryssland kan ställa in siktet på krysset och uppträder lite tillbakalutat från start – tills eventuellt Portugal tar ledningen i matchen – men på hemmaplan har jag svårt att se dem ha en alltför defensiv approach.

Att båda lagen ska näta synas till 2,05 gånger pengarna hos Bethard. Allt över, eventuellt också strax under, dubbelt betalt duger.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, onsdag 21/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 23%
X: 29%
2: 50%
Över 2,5 mål: 46%
Under 2,5 mål: 59%