Speltips inför Ryssland – Tyskland 25/7: Tack och bock, William Hill!

Spelbloggare Publicerat: 24 July 2017

Fokus: dam-EM! Ryssland och Tyskland spelar en match som kan bli helt avgörande för Sverige under tisdagskvällen och från den kastar vi in polletterna på kortmarknaden.

Vem kunde tro att Ryssland, som betraktats som en av de sämsta nationerna i mästerskapet på förhand, skulle ha chans på slutspelet och kvartsfinal när en match av gruppspelet återstod? Helt rätt; inte en kotte.

Nu, efter att ha skrällt och vunnit över Italien i premiären, och sedan fallit mot Sverige har de faktiskt en liten chans. Eftersom just Tyskland och Sverige står på fyra pinnar, Ryssland tre, skulle till och med ett kryss ta dem till kvartsfinal – men då skulle en oerhörd skräll till. Eller två, snarare.

Det är bara att titta på 1X2-marknaden som står i – 113,00-14,75-1,07. Extremt lite talar med andra ord för en skräll, om vi låter oddssättarna tala.

Tyskland spelade oavgjort i premiären, mot gruppens huvudkonkurrent i Sverige, och vann därefter ”bara” med 2-1 över Italien. Trots ett massivt bollinnehav ställdes de inför problem. Tyskorna har mycket, mycket mer att bevisa…

Sista rycket! Var hamnar slutspelsbiljetterna?

William Hill helt fel ute

På spelfronten tar vi och fokuserar på kortmarknaden – och där handlar det om vilket lag som åker på flest kort i matchen. Känslan är att det här är en marknad där William Hill hamnat tokfel, vilket vi inte vill vara en sekund sena med att utnyttja.

Här kommer Tyskland styra och ställa helt på deras villkor, medan Ryssland väntas ställa upp försvarsmuren och hoppas på lyckan i någon omställningsmöjlighet då och då. Om det krävs tjuvnyp för att hålla tyskorna borta från målchanserna, då kommer de användas.

I matchen mot Sverige var Ryssland hårt tillbakatryckta – och då fick de syna flest kort – och nu väntas det bara bli värre.

1,85 gånger pengarna för att Ryssland drabbas av flest kort är ett höjdarspel. Stort spelvärde! William Hill är platsen.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Flest kort: Ryssland
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 25/7
TV:  tvfyrasport logo cmorelive logo
Stream:  tv4sport logo cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: