17 september 2019 Salzburg Genk Speltips

Speltips inför Salzburg – Hibernians 19/7: Målspel från betydelselösa returen

Dubbelmötet mellan österrikiska Red Bull Salzburg och maltesiska Hibernians i Champions League-kvalet är i praktiken redan avgjort inför returmatchen. Detta hindrar dock inte oss från att hitta spelvärde.

Det enda lilla hoppet som Hibernians hade i detta dubbelmöte var att lösa ett bra hemmaresultat och nu kämpar de med 0-3 i uppförsbacke. Salzburgs målskyttar blev Valon Berisha, Hee-Chan Hwang och Takumi Minamino.

Nämnde Valon Berisha tappade huvudet helt under slutminuterna och fick syna det röda kortet – helt i onödan, när man ledde med tre mål mot noll.

Hibernians tillhör den absoluta toppen i den maltesiska klubbfotbollen och vann fjolårets seriespel, varpå de får spela detta Champions League-kval – ett äventyr som nu ser ut att vara helt över.

Och Salzburg är på den absoluta toppen av kullen i den österrikiska fotbollen och står stärkta med att ha vunnit serien fyra år efter varandra. Opetbara från tronen? Förra året nådde de playoffet i CL-kvalet och föll därefter på målsnöret i Europa League-gruppspelet. Som ni förstår; de är på en helt annan nivå än motståndarna.

Ska hålla hedern i behåll

Men här kommer det förstås roteras kraftigt i Salzburg. Deras plats i den tredje kvalrundan är ohotad efter 3-0-vinsten i bortamötet och seriepremiären väntar om så kort som tre dagar. Roterar i hela startelvan?

Oavsett så är det inte ett alternativ att ta ut på krafterna. Dessa 90 minuter ska bara spelas av, även om de eventuella ersättarna vill visa framfötterna.

För Hibernians del handlar det om att hålla hedern i behåll; kämpar på för att hålla siffrorna nere, kort och enkelt.

Känslan är att hemmalaget blivit något stora favoriter och det finns en hel del som lockar i spelväg, inte minst målunderspelen, som pushats upp högt.

Under 3,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid fyra mål i matchen – plockas till trevliga 1,95 x insatsen. Bet365 är platsen.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, onsdag 19/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 93%
X: 8%
2: 2%
Över 2,5 mål: 59%
Under 2,5 mål: 48%