9 maj 2018 Juventus AC Milan speltips Coppa Italia

Speltips inför Sampdoria – Juventus 19/11: Bud på skräll!

Har mästarna Juventus blivit för stora favoriter borta mot Sampdoria på Stadio Luigi Ferraris? Det menar vi på Spelbloggare bestämt och klipper därför till på ett skrällobjekt.

Det är svårt att inte imponeras av Sampdoria och vad de åstadkommit 11 matcher in i årets Serie A. Kanske är det så enkelt som att de underskattas, eller är de bara uppe bland molnen? Undertecknad lutar mer åt det förstnämnda. Gott om kvalitéer finns.

Det vi vill komma fram till; att den sjätteplats de hittas på är helt förtjänt och eventuellt också rättvisande över hur starka man är, i förhållande till konkurrenterna. Om Sampdoria kan nå ut i Europa, vore det en skalp modellen större.

Juventus järnhårda dominans tid i den italienska klubbfotbollen är över. Förväxla inte med att de inte vore en titelkandidat för det – det är de i allra högsta grad, men konkurrensen är hårdare än den varit de senaste sex åren. ”Den gamla damen” är tvåa i tabellen, precis bakom Napoli, och utöver det håller Inter, Lazio och Roma närmast jämnt strå med mästarna.

Om det bara är så att konkurrenterna blivit bättre – det har de! – eller Juventus också blivit sämre är svårt att sia. Årets Champions League-spel indikerar på att det kanske blivit lite sämre – med 0-3-förlusten mot Barcelona och 1-1-tappet mot Sporting CP i åtanke.

Positiva besked för de medverkande parterna – samt oss som vill se en underhållande fajt – är att de båda har hela trupperna intakta, skadefria!

Vunnit fem av fem på hemmaplan

Att ställas mot Sampdoria på Stadio Luigi Ferraris är lite av en mardröm för vilken Serie A-konkurrent som helst.

Det är ju bara att föra fram statistiken som ett klart bevis på detta; fem vinster av fem möjliga, däribland med 2-0 mot Milan. Av alla har fyra kommit med minst två baljors marginal, vilket understryker den vinnarmentalitet som vuxit fram hos Sampdoria på hemmaarenan.

Därför lutar vi åt att Juventus kan ställas inför stora bekymmer och att de ska vinna är allt annat än skrivet i sten. Formen har det varit sisådär med och mot Benevento, som ännu inte plockat en enda pinne i serien, senast var man nära på att falla – men 0-1 vändes till 2-1 i andra halvlek, på hemmaplan.

Innan dess kom det där 1-1-krysset mot Sporting CP. Helt harmoniskt verkar det inte vara i Juventus, som också kan vara lite skakade av hur hård årets konkurrens faktiskt är.

1-1 blir mitt förhandstips och Sampdoria +1,0 mål (asian handicap) är en no-brainer till 1,95 x insatsen.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel x 100 kr!

Speltips:

Speltips: Sampdoria +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel x 100 kronor!)
Spelstopp: 15:00, söndag 19/11
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 0%
X: 0%
2: 0%
Över 2,5 mål: 0%
Under 2,5 mål: 0%