Speltips inför Sampdoria – Lazio 3/12: Rent drömodds

Spelbloggare Publicerat: 3 December 2017

Kan en skräll vara att vänta inför söndagens höjdarmatch mellan Sampdoria och Lazio? Det är långtifrån omöjligt – och oddsen som ställs ut av spelbolagen känns något skeva. Detta öppnar för ett starkt speltips.

Lazio var uppe och nosade på den absoluta toppen, men har tappat momentum, åkt på sämre resultat, och därför blivit frånspurtade. Femteplatsen parkeras på och en vinst vore mer än nödvändig här – något som skulle minsta avståndet upp till fyran Roma till två poäng, alltså på den sista Champions League-platsen, vid händelse av en sådan.

Och när toppduon bestående av Napoli och Juventus har två matcher fler spelade finns chansen fortfarande bli en del av striden om Scudetton. Den lilla dippen har med andra ord inte betytt att det är kört.

Felipe Anderson, Nani och Davide Di Gennaro står på skadelistan för Lazio.

Innan veckans cupvinst över Pescara, 4-1, föll Sampdoria oväntat med hela 0-3 borta mot Bologna – men är formen i fara? Det mesta talat för att fallet inte är sådant. De har hela tiden stärkt upp deras aktier med tiden och stod innan dess med tre raka vinster. Allt som allt har det räckt till att nå plats nummer sex, med en trea upp till kvällens motståndare.

Dennis Praet är åter tillbaka för Sampdoria, medan Karol Linetty åkt på en skada och kommer saknas två veckor framöver.

Vunnit sex av sex hemmamatcher

Det var med extremt bitter eftersmak som Lazio tappade 1-0 till 1-1 hemma mot Fiorentina i den fjärde (!) stopptidsminuten senast. Det var den tredje raka matchen utan vinst – och formen är lite som bortblåst, även om det fortfarande finns stor kraft i detta Lazio.

Oavsett vad – knappast den bästa möjliga uppladdningen inför den här matchen, en extremt svår sådan.

Sampdoria har imponerat stort på undertecknad. Som sexa i tabellen, hack i häl på toppen, och det stora succéreceptet har varit hemmaspelet; sex av sex Serie A-matcher vunna, däribland mot Juventus och Milan. Visas alltid upp extra stark karaktär på Stadio Luigi Ferraris.

Köper inte alls Lazios stora favoritskap och plockas därför Sampdoria +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om matchen slutar oavgjord – till smakrika 2,05x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Sampdoria +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, söndag 3/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: