Speltips inför Sampdoria – Napoli 28/5: Fokus på hörnorna

Spelbloggare Publicerat: 26 May 2017

Ett hörnobjekt lockar till spel när Napoli besöker Sampdoria på Stadio Comunale Luigi Ferraris – en match som är av klart större betydelse för bortalaget.

Inte alls oväntat kommer Sampdoria landa i mittenskiktet av tabellen och inför den sista omgången är det just precis i mitten de hittas, tiondeplats. Två platser riskerar att trillas ner och chansen finns på en upp. Utan betydelse? Nja, men nästan.

För Sampdoria ska det här istället ses främst som en chans att få fansen på bättre humör efter en tid av sämre resultat; inte en enda vinst på de sju senaste matcherna, fyra kryss och tre förluster.

Napoli jagar fortfarande Roma häck i häl och endast en pinne skiljer dem åt inför den sista omgången, men då ska det också nämnas att Roma är enorma favoriter mot Genoa och att det ska mycket till för dem att tappa.

Skillnaden från att bli trea och tvåa är så pass stor att det förstnämnda innebär play off till Champions League medan silvermedaljören går direkt till gruppspelet. Det som Napoli kan här, det är att vinna matchen – och det borde de väl?

Emiliano Viviano står som skadad för Sampdoria och både Jacopo Sala samt Luis Muriel avstängda. Napoli ser ut att bli helt utan frånvarande spelare.

Löser hörnlinan

Här är det fokus på hörnorna och specifikt Napolis.

Tror att det blir total dominans här, men att Sampdoria kan hålla emot i försvarsspelet hyfsat. De stärks trots allt av att spela på hemmaplan och har hållit det tajt i de flesta matcher på sistone.

Napoli lär bara köra på, från start och ända in i kaklet. De har inte sakerna i egna händer, men är pressade att vinna och står nu inför säsongens sista match. Därför ingen anledning att hålla tillbaka.

Napolis hörnsnitt på bortaplan är ”bara” på 5,6, men det här borde snarare likna en hemmamatch, där snittet är 8,2.

Napoli över 6,5 hörnor testas till fullt acceptabla 2,12 x insatsen hos LeoVegas. Hittar värde ner till dubbelt betalt.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Napoli över 6,5 hörnor
Odds: 2,12 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, söndag 28/5
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: