30 juni 2017 Tyskland Spanien

Speltips inför Serbien – Spanien, U21-EM, 23/6: En favorit att lita på

Serbien har enbart heder att spela för när den tredje och sista omgången av gruppspelet i U21-EM ska spelas. Motståndet står suveräna Spanien, mästerskapets stora favoriter, för. Klasskillnad?

Inför mästerskapet höjde jag upp Serbien som en potentiell uppstickare, inte helt utan chans på slutspelet, men det har fått ätas upp. Det blev en 0-2-förlust mot Portugal i premiären och trots periodvis dominans mot blåbärsnationen Makedonien slutade det bara oavgjort, 2-2. Under all kritik.

Nu är även den teoretiska chansen för att nå slutspelet borta. Endast hedern att behålla, vilken förvisso är en del värd.

Spanien säkrar förstaplatsen vid händelse av minst oavgjort här, eftersom de redan vunnit över Portugal och Makedonien. Man vill dock vässa på formen ytterligare och kommer jaga trean.

Laget har visat upp fantastiska kvalitéer i de inledande matcherna och är nu storfavoriter till att vinna allt; står i 2,50x som bäst, vilket kan jämföras med Tysklands odds på 4,00. Värt att investera i? Absolut! Gillar denna spanska trupp starkt.

1,59 räcker

Och åter till Spanien och deras kvalitéer. De har spelare i de bästa divisionerna, toppklubbar och dessutom sådana som startar och till och med lämnar avtryck. Galet bra, klart bäst i mästerskapet, i min bok.

De inledande prestationerna har varit helgjutna. Mer än 5-0 över Makedonien kan inte krävas och att även vinna över Portugal, som setts som en av de större titelutmanarna, är imponerande. Går rent i gruppspelet?

Serbien har ett fullt okej material, men inte kommit upp i nivå och har ingenting att spela för här. 2-2 mot Makedonien, det är allt annat än acceptabelt. Faktum är att de till och med var nära på att förlora; kvitterade i den 90:e minuten.

Oddset ser kanske inte jättesexigt ut vid en första anblick, men 1,59 x insatsen för att Spanien räcker absolut för att ett spel ska sitta på sin plats så stor som skillnaden är.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Spanien vinner, rak tvåa
Odds: 1,59 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 23/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 16%
X: 22%
2: 63%
Över 2,5 mål: 61%
Under 2,5 mål: 44%