Stryktipset 4 augusti 2018

Speltips inför Serbien U21 – Makedonien U21 20/6: Stort spelvärde uppdukat

Det borde inte vara mycket till snack om saken när Serbien och Makedonien, som förlorade respektive premiär i U21-EM, ryker ihop i Bydgoszcz. En favorit att lita på?

Kniven mot strupen, annat kan inte påstås.

Det enda som räknas här är en vinst, såväl för Serbien som Makedonien – om målet är slutspel. Uppförsbacken är dock fortfarande brant om så skulle bli fallet, men chansen lever alltjämt.

Men för att Makedonien ska lösa en slutspelsplats i en konkurrens som denna, det är närmast en omöjlighet. 0-5-förlusten mot Spanien i premiären visade också på hur stort avståndet är.

Serbien lämnade i alla fall en del positiva besked och var dominanta i den första halvleken mot Portugal, men hamnade i uppförsbacke orsakat av defensivt slarv och effektiviteten i den sista tredjedelen var undermålig. Ändå; de visade att kapacitet finns och med lite flyt skulle även Spanien kunna sättas press på.

Ska vara klasskillnad

Ibland är det så uppenbart vart värdet hittas, att det rentav är onödigt att dra ut på det – och det här är ett av de fallen. Hur kan Serbien inte presenteras som större favoriter än såhär?

1X2-marknaden står i 1,56-4,35-7,00 – och där hade jag, om jag varit oddssättare, velat pusha ner ettan med sisådär 15-20 punkter.

Makedonien är i särklass den sämsta fotbollsnationen i det här mästerskapet och Serbien samtidigt smått underskattade. Gillade starkt vad de visade upp under de inledande 45 minuterna mot Portugal och kunde med lite större noggrannhet lika väl ha vunnit den här matchen.

Problemet för Serbiens del var effektiviteten i den sista tredjedelen av banan, men nu ställs man mot en helt annan typ av motståndare och ett annat försvar. Får man bara in ettan, då borde resten komma på beställning.

Valet av spel landar i Serbien -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – 1,97 gånger pengarna hos Bet365 och det är enorm överkant. Tisdagens, utan tvekan, bästa spel!

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Serbien -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, tisdag 20/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 65%
X: 23%
2: 14%
Över 2,5 mål: 54%
Under 2,5 mål: 50%