Speltips inför Serbien – Wales 11/6: Ännu en miss av Bwin

Spelbloggare Publicerat: 10 June 2017

Serbien och Wales ska mäta krafterna på Red Star Stadium och då har Bwin hamnat helt fel ute på hörnmarknaden och det vill vi utnyttja innan förmodad justering från spelbolaget i fråga.

Det är ettan mot trean i gruppen och Wales är pressade att inte förlora det här, för då blir det svårt – också beroende på övriga resultat – att kunna bli en del av toppduon. Skillnaden i tabellen är på fyra pinnar – ett avstånd som fyra nationer är inom – men Wales har också fördelen att spela de två avslutande ”svåra”, läs: mot toppkonkurrenterna, på hemmaplan medan man ställs mot jumboduon borta.

Därför skulle faktiskt endast ett kryss, avståndet till trots, vara hyfsat fördelaktigt för Wales och sätta dem i en fullt acceptabel sits inför de avslutande matcherna, även om vinsten, som alltid, är att föredra.

Värt att nämna är att Wales ännu, hem matcher in i händelserna, inte förlorat en enda match, liksom Irland och just Serbien i topp, men fyra kryss har inneburit att man hamnat på efterkälken. Förstås. Enda vinsten kom i premiären, mot Moldavien, med 4-0.

Ett stort bekymmer för Wales är att Real Madrid-anfallaren Gareth Bale, den stora stjärnan, är avstängd, liksom försvarspjäsen Taylor Neil. Addera därpå flera andra spelare out. Tittar man på en spelare som Bale vore han oerhört viktig i en match som denna, där det sannolikt kommer handla mycket om omställningsspelet.

Justering att vänta

Här anser undertecknad att Bwin hamnat fel på hörnmarknaden på nytt, vilket vi fått se vid flera tillfällen förut.

Ser Serbiens chanser i ”hörnmatchen” som mycket fina. Tror de kan skapa en hel del och linan på 5,5 ska de ha alla möjligheter i världen att passera.

Anledningen? Jo, ett massivt bollinnehav främst. Wales kommer – det vågar jag nästan lova – backa hemåt djupt och överlåta bollen till Serbien. Mer än rätt, annars blir det tufft. I första hand ska en förlust undvikas.

I fyra av fem matcher har Serbien passerat 5,5-linan och i den omvända matchen mot just Wales skapades sex hörnsparkar. Detta var alltså på bortaplan.

Undertecknad är helt säker på att Bwin kommer justera oddset och rekommenderar därför att klippa överspelet till de 1,95x som presenteras av bolaget illa kvickt.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Serbien över 5,5 hörnor
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 11/6
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: