5 maj 2017 Sevilla Real Sociedad speltips La Liga

Speltips inför Sevilla – Celta Vigo 27/4: Missvisande målodds

Det är toppen mot… mitten. Torsdagen bjuder på tre matcher från spanska Primera División, varpå vi har hittat spelvärde hämtat från målmarknaden i den mellan Sevilla och Celta Vigo på Ramón Sánchez Pizjuán.

Positiva besked inför matchen är att Celta Vigo, som roterat en hel del på sistone, rapporteras ställa upp en i alla fall närmast ordinarie startelva här. Klubben har helt enkelt valt att investera sin energi i Europa League, eftersom man inte är bättre än i mittenskiktet av Primera División, och där väntar Manchester United i semifinalen den fjärde maj.

Här i serien är det alltså en plats i mittenskiktet som innehas och det finns det en viss besvikelse över. För att vara mer exakta; precis i mitten, tiondeplatsen.

Desto mer att spela för har Sevilla, som i första hand slåss mot Atlético Madrid om tredjeplatsen i serien. Eftersom de förlorade i veckan, skulle ”Los Rojiblancos” kliva upp på samma antal pinnar vid händelse av en vinst här. Som trea får man, som säkert bekant, en direktplats till Champions League medan fyran måste kvala.

Det verkar bli helt oförändrat på båda parters skadefront. Skillnaden för Celta Vigo är att Marcelo Díaz är avstängd inför matchen.

13/15 senaste under 3,5 mål

Förra veckan rekade undertecknad att det skulle bli under 4,0 mål (asian handicap) när Sevilla fick besök av Granada – ett spel som prickade in enkelt till 1,66x då slutresultatet skrevs 2-0.

Nu är jag återigen inne på – målsnålt.

Celta Vigo må vara hyfsat framåtlutade i den offensiva/defensiva balansen, men lär prioritera försvarsspelet här, då det ändå handlar om en bortamatch på Ramón Sánchez Pizjuán. En av årets tuffaste uppgifter.

Sevilla är inte speciellt heta just nu och vann alltså ”bara” med 2-0 över nästjumbon Granada senast. Det har faktiskt sett rätt uddlöst ut under en längre period medan försvarsspelet, undantaget i några matcher, varit fullt acceptabelt. Endast två av deras 15 senaste matcher har innehållit fler än tre mål.

Tillknäppt, chansfattigt och i sin tur målsnålt?

Under 3,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt tre mål – spelas till dubbelt betalt hos världens mäktigaste spelbolag, Bet365, som också streamar matchen för deras kunder.

  Rygga spelet och se matchen hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, torsdag 27/4
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 72%
X: 19%
2: 11%
Över 2,5 mål: 68%
Under 2,5 mål: 33%