25 februari 2018 Sevilla Atlético Madrid Speltips

Speltips inför Sevilla – Granada 21/4: Överdriven tro på mål

Sevilla är pressade att vinna och Granada att undvika förlora. Sådana är förutsättningarna inför fredagens enda Primera División-batalj, som spelas på Ramón Sánchez Pizjuán. Speltips, odds och statistik hittar ni, som alltid, här.

I vilken ände av tabellen hamnar de här tre pinnarna?

Fjärdeplatsen, den som leder till Champions League-kval, innehas av Sevilla och hotet underifrån har helt och hållet spurtats ifrån. Förhoppningen är att lyckas komma ifatt och passera trean Atlético Madrid, vilka avståndet till är på ynka på tre poäng, så där finns verkligen möjligheten stärkta aktierna i Champions League-jakten.

Gästerna är extremt pressade i botten av tabellen. Egentligen skulle de behöva en seger, men det kanske är mycket krävt på Ramón Sánchez Pizjuán? Oavsett vad; från nästjumboplatsen, vilken parkeras på, är glappet till säker mark på hela sju poäng när sex matcher återstår. Ja, det är verkligen kniven mot strupen…

Truppappren har i skrivandets stund inte släppts, men hos Sevilla ser spelare som Vitolo och Samir Nasri ut att missa matchen. För Granada, Isaac Cuenca samt Dimitri Foulquier.

Målsnålt att vänta

Det har inte sett ljust ut för Sevilla de senaste veckorna, en och en halv månad, tillbaka. Situationen är så pass illa att endast en av de åtta senaste matcherna har vunnits, varav en i Champions League och resten Primera División – och detta är alltså en tabellfyra vi snackar om.

Nu verkar det dock som att det kan hålla på att vända. 0-0 borta mot Valencia förra veckan var fullt acceptabelt och dessförinnan plockades Deportivo La Coruna ner med stabila 4-2 inför hemmapubliken.

Men, att den raka ettan är nere och snuddar på siffror under 1,20x – är inte det missvisande för ett Sevilla som ändå har problem med formen?

På andra sidan kommer ett förvisso tunt, men hårt kämpande Granada stå. De radar upp förluster på löpande band just nu, 6/7 senaste förlorade, och inte mycket talar för att kontraktet kan räddas.

Chansen här är att ställa upp försvarsmuren, bevaka resultat och hoppas kunna kontra in en balja. Och just samlade försvar har Sevilla haft problem med på sistone; kryss mot bland andra Alavés, Leganés och Sporting Gijón har det blivit från mars och framåt.

Endast en av Sevillas 15 senaste matcher har innehållit fler än fyra mål och merparten under 2,5. För Granada har bara 2/15 senaste passerat 4,5-målslinan.

Under 4,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt fyra mål – spelas till 1,66x hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 4,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,66 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, fredag 21/4
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 83%
X: 13%
2: 6%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 48%