Speltips Osasuna Sevilla

Speltips inför Sevilla – Liverpool 21/11: Rejäl fest att vänta

Annat än en målfest är otänkbart i samband med att Sevilla välkomnar Liverpool till Ramón Sánchez Pizjuán. Våra pengar satsas därför på ett specifikt målobjekt.

Här väntar oss en av veckans absolut hetaste Champions League-matcher, mellan två europeiska storklubbar, varav en av dem kan bli klara för slutspel. För närvarande: nummer ett mot nummer två.

Lagen jagas av Spartak Moskva, vilka Sevilla har två poäng till godo till och Liverpool tre. Gruppens sistamatch parkerar Maribor på, helt borta från slutspelsdiskussionen.

God form är det som lagen kommer till spel med, vilket höjer tempen ytterligare någonting inför matchen. Sevilla vann över Celta Vigo med 2-1 sist – den fjärde vinsten på de fem senaste matcherna. I den andra matchen var de nära att skrälla mot Barcelona, på Camp Nou, men det blev till sist en förlust med uddamålet.

Här missar Daniel Carrico matchen för Sevilla. Det enda nämnvärda avbräcket.

Och Liverpool, då? Fyra raka vunna – alla med exakt tre mål. Senast krossades Southampton med 3-0 på Anfield. Har Jürgen Klopp äntligen fått ordning på grejerna? Joel Matip missade den matchen med en skada och kommer dito här.

Över dubbelt betalt är bra

Annat än en målfest, det är ju närmast otänkbart. Skulle tro att vi får se en fantastiskt underhållande fotbollsmatch, mellan två framåtlutade, formstarka och offensivt starka lag.

Den där offensiva styrkan har förvisso inte Sevilla visat upp alltför mycket av i Primera División, men vi vet om vilka kvalitéer som finns hos dem och att de har all kapacitet att på djupet såra Liverpool.

På sistone har Liverpool lyckats justera till försvarsspelet till det bättre, men det är tveklöst att det fortfarande är deras akilleshäl. En brutalt felbalanserad trupp, där de offensiva korten överglänser de defensiva med hästlängder.

Framåt levererar i alla fall Liverpool enormt. Fyra raka matcher vunna med tre mål, som nämnt. Sex raka matcher har också passerat 2,5 mål.

Sevilla har också hittat bättre framåt och det är en av de främsta anledningarna till varför vinsterna lyckats ticka in på sistone. Sju matcher på raken över 2,5-målslinan.

På Anfield när lagen möttes slutade det oavgjort, 2-2. Någonting liknande nu?

Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre mål – smakar fågel till 2,02 x insatsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 kr bonus!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 21/11
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 34%
X: 28%
2: 38%
Över 2,5 mål: 61%
Under 2,5 mål: 43%