15 januari 2020 Milan SPAL Speltips

Speltips inför Shkendija – AC Milan 24/8: Trött retur att vänta

Dubbelmötet mellan Shkendija och AC Milan är redan avgjort inför returen, men för makedonierna finns viss heder att behålla. Vad betyder detta för matchen? Vi tror oss ha en aning om det…

Från första till sista minut – total klasskillnad. Precis som vi väntades oss. Milan krossade Shkendija med tennissiffrorna 6-0 på San Siro i det första av två möten i kvalets playoffrunda, vilket betyder att det här är helt klappat och klart. Respass för makedonierna medan Milan är klara för Europa League-gruppspelet.

Men de avslutande 90 minuterna ska ändå avverkas. För Shkendija, som inlett det inhemska spelåret väl och radat upp två raka andraplatser i serien, handlar det enbart om att hålla hedern i behåll. Ge fansen någonting att känna stolthet över – för inte ens de kunde i deras vildaste fantasi tro att Milan skulle kunna värjas undan över 180 minuters fotboll.

Milan har ett av de, i min bok, mest intressanta fotbollsprojekten i Europa. De har värvat mycket, stort och dyrt – i ett försök att komma tillbaka till såväl den europeiska som italienska toppen. Häromdagen hämtades Nikola Kalinic in från rivalen Fiorentina och det är en klasspelare som med största säkerhet kommer lämna starka avtryck i den rödsvarta tröjan.

Fullt acceptabelt betalt för underspelen

Som om det första mötet inte bevisade det – är klasskillnaden enorm mellan dessa två. Milan ser ut som en av de hetaste kandidaterna att vinna Europa League medan makedonsk fotboll, ja, håller lite halvdan kvalité.

Trupperna är, i skrivandets stund, onsdag tidig eftermiddag, inte annonserade. Rotation kan vi dock räkna iskallt med från Milans sida, nu när det redan är avgjort och Serie A-fotboll väntar i helgen. Man vill inte riskera trötta ben och skador, förstås.

Lite halvfart från Milans sida, med andra ord.

Shkendija ska behålla hedern i behåll och försöka tajta till det klart bättre i försvarslinjen, kontra från på San Siro. Ger dem hyfsade chanser – mest beroende på Milanspelarnas väntade inställning – att åtminstone hålla nere siffrorna.

0-2?

Under 3,5 mål spelas till fullt acceptabla 1,69x hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel!

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,69 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr riskfritt spel)
Spelstopp: 20:45, torsdag 24/8
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 10%
X: 16%
2: 77%
Över 2,5 mål: 68%
Under 2,5 mål: 37%