Speltips inför Sirius – Häcken 22/7: Fokus på målen

Spelbloggare Publicerat: 21 July 2017

En mycket intressant match väntar när Sirius och BK Häcken ställs mot varandra i en av Allsvenskans tre lördagsbataljer. Vårt fokus riktas på målmarknaden – blir det öppet eller tillknäppt?

Årets allsvenska utropstecken, Sirius, vägrar tappa och fortsätter leverera fantastiska resultat och prestationer, vecka efter vecka. Senast hämtades 1-3 in till 3-3 borta mot serieledande Malmö FF under slutminuterna och det följde upp tre vinster i följd. Seriens fjärdeplats innehas och upp till tvåan AIK har man så lite som två pinnar.

Medan Sirius överraskat positivt, är situationen omvänd för Häcken. Göteborgarna har ett toppmaterial, spelare för spelare, och en framgångsrik tränare i Mikael Stahre – ändå är de inte bättre placerade än precis i mitten av tabellen, åttondeplatsen.

Lite bättre har det dock sett ut i Häcken efter sommaruppehållet; två vunna av tre möjliga, mot Hammarby och nu senast J-Södra. Däremellan blev det en knapp förlust mot MFF – och det kan man förstås komma undan med.

Skadorna har varit ett stort problem för Häcken. Nu talar det mesta för att Paulinho missar matchen och Erik Friberg är ett osäkert kort. Jasmin Sudic och Alhassan Kamara är out sedan tidigare. Sirius Alexander Nilsson står som avstängd efter att ha fått syna sitt tredje gula kort för säsongen mot MFF.

Sex raka under 2,5 mål

Sirius spelar fantastiskt bra fotboll just nu och kan tänkas vilja sätta fart på grejerna här, i en match som ska styras. Detta till trots är känslan att en målsnål historia väntar på Studenternas IP.

Årets Häcken har förändrats en hel del från föregående säsonger; spelar inte minst en mer tillbakadragen och cynisk fotboll. Respekten kan vi anta vara stor för Sirius och sannolikt kommer de till spel med en defensiv approach.

Framåt saknar Häcken Alhassan Kamara och troligtvis Paulinho – de som ska vara de stora hoten offensivt. Detta borde betyda problem, stora sådana. Finns det kraft att såra Sirius på djupet?

Sex raka matcher har klivit under 2,5-målslinan för Häcken och för Sirius har 3/7 senaste dito.

Under 2,5 mål finns till 1,91 x insatsen hos William Hill och det är spelvärt.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, lördag 22/7
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: