Speltips inför Sirius – Halmstad 4/6: Höjer svårighetsgraden

Spelbloggare Publicerat: 3 June 2017

Söndagen bjuder på nykomlingsfajt i Allsvenskan. Det som de handlar om – Sirius och Halmstad. Studenternas IP är platsen och därifrån har vi en skrällidé värd 3,75 x insatsen. 

Spelet och de fina resultaten som Sirius uppvisade i inledningen av Allsvenskan har planats ut lite och nu påminner de klart mer om ett klassiskt mittenlag, vilket de i min mening ska vara i den här allsvenska konkurrensen. Passande nog hittas de precis i mitten av tabellen, åttondeplatsen.

Gästande Halmstad har inte haft någon större lycka i återkomsten till Allsvenskan och är placerade som nästjumbo efter endast sex pinnar på 11 matcher. Efter premiärvinsten – tre kryss och sju torskar. Det har dock funnits ljusglimtar i spelet och visst har de varit förtjänta av mer?

Sirius stärks av två stora glädjebesked inför matchen. Niklas Busch Thor är redo för spel trots skadan senast och framförallt är Kingsley Sarfo, som dominerat i Allsvenskan, tillbaka efter att ha missat veckans batalj mot Örebro på grund av dödsfall i familjen. Är fokus rätt här?

Tätt, jämnt – och oavgjort?

Ser Sirius som lite väl stora favoriter av oddssättarna, trots den skillnad som råder och spelarna som kommer tillbaka.

Halmstad har haft mycket oflyt, det måste vägas in i det hela – och inte bara att titta på resultaten. De stod för en lovande prestation borta mot IFK Norrköping senast och det var nära att en pinne kunde kammas hem. Stärkta trots 2-3 i baken?

Samtidigt är det en svår bortamatch och att vinna på Studenternas IP, det är lättare sagt än gjort. Sirius kryssar även en hel del; fyra av de sex senaste matcherna för att vara lite mer exakt.

Tror att en tajt match väntar och Halmstad kan absoluta stjäla med sig en poäng hem till Örjans Vall. 1-1 är mitt förhandstips.

Här höjer vi svårighetsgraden något och testar det raka krysset till 3,75 x insatsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30, söndag 4/6
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: