stream aston villa liverpool

Speltips inför Skënderbeu Korcë – Partizan 19/10: Öppen match

Albanska Skënderbeu Korcë mot serbiska Partizan. Det må se ut som en av de mindre heta Europa League-bataljerna under torsdagen, men ett av de bättre spelen har identifierats från matchen. Bud på skräll?

Grupp B. Ännu är det bara Dynamo Kiev som, vid dubbla tillfällen dessutom, stått som vinnare i de fyra matcher som spelats. Young Boys, på andraplatsen, har skrapat ihop två oavgjorda medan just Partizan och Skënderbeu Korcë plockat varsin.

Därför är det av största betydelse att inte förlora den här matchen; att hamna på efterkälken när tabellen vänder. Förstaplatsen är mer eller mindre utom räckhåll, men racet om andraplatsen, som också leder till slutspel, är helt öppet – sett till poängen, men också styrkeförhållandena.

Lagens förluster kommer alltså mot Dynamo Kiev, som ni läst mellan raderna. Skënderbeu med 1-3 på bortaplan, Partizan med 2-3 på hemmaplan. Serberna ledde faktiskt den matchen med 2-0 i halvtid, men föll ihop som ett korthus i den andra halvleken. Matcherna mot Young Boys, båda 1-1.

Rapporterna på truppfronten är inte ute i skrivandets stund, men som det ser ut är det ingenting nytt eller anmärkningsvärt som dykt upp.

Alldeles för stort favoritskap

Utan särskilt stor inblick i varken den albanska eller serbiska klubbfotbollen är min tanke – om spelbolagen inte gör för stor skillnad på lagen? Öppet för en skräll och spelvärde, alltså!

Skënderbeu är i suverän form och har efter det där krysset mot Young Boys vunnit fyra matcher på raken med en samlad målskillnad på 17-4, förvisso med ett 9-1-resultat i den inhemska cupen, mot ett lag från tredjedivisionen.

Det som kanske är lite mer relevant för matchen är att albanerna faktiskt stått upp bra i EL-matcherna. Mot Dynamo Kiev ledde de i halvtid och mot även mot Young Boys ledde man och höll på att spela in tre pinnar, men tappade alltså till oavgjort. Glömmas bort ska inte heller att de skickade ut kroatiska Dinamo Zagreb ur kvalet.

Av rapporter att tyda – sett hyfsade ut, Skënderbeu Korcë.

Partizan borde vara hyfsat tillfreds med ett kryss här, i och med att det innebär viss fördel mot både kvällens motståndare som Young Boys, då de ska mötas på hemmaplan senare. Skulle den här matchen sluta oavgjort och Dynamo Kiev vinna över Young Boys, vilket är det troligaste, står trion bakom gruppettan alla på två pinnar.

Visst är Partizan den bättre parten, men ska knappast räknas som såhär stora favoriter på resande fot. Kan sluta hur som helst, med viss känsla för krysset.

Skënderbeu Korcë +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – spelas till finfina 1,86x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Skënderbeu Korcë +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 21:05, torsdag 19/10
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 30%
X: 30%
2: 42%
Över 2,5 mål: 40%
Under 2,5 mål: 62%