30 juni 2019 Spanien Tyskland Speltips

Speltips inför Skottland – Spanien 27/7: Något stort favoritskap

Gruppspelets sista matcher ska avverkas i sommarens dam-EM och en av dessa två spelas mellan Skottland och Spanien, som båda har chans att nå slutspelet. Spanjorerna ställs ut som kraftiga favoriter – och då undrar vi om de inte blivit lite för stora sådana.

Två matcher, två förluster och 1-8 i målkolumnen. Trots detta kan EM-debutanten Skottland fortfarande, i teorin, nå slutspelet i mästerskapet. För att det ska hända måste de vinna med minst två baljor här medan England gör jobbet mot Portugal.

Chansen för det första scenariot att inträffa, alltså att Skottland vinner denna match, är dock försvinnande liten. 1X2-oddsen står i 28,00-9,25-1,15. Men ja, skrällarna har duggat tätt i detta mästerskap – men detta skulle väl bli den största?

Spanien vann deras premiär mot Portugal med stabila 2-0 och förlustsiffrorna blev de omvända när ett urstarkt England stod för motståndet senast. Helt borta var spanjorerna inte och vad som skulle kunna åstadkommas i ett slutspel från dem vore intressant att se. Finns en del kvalitéer i truppen.

Skottland stretar emot

Det blev alltså en förnedrande förlust med tennissiffrorna 0-6 mot England i premiären för Skottland och det är en match man helst inte vill minnas. Lite plåster på såren är i alla fall att prestationen var något bättre än resultatet.

Nyckelmatchen mot Portugal därefter slutade i en 1-2-förlust – med en hel del oflyt. Laget forcerade starkt under slutminuterna och hade bland annat en boll i virket. Hela andra halvlek var lovande. Dessvärre kan inte stjärnan Jane Ross, skadad, medverka här heller. Mycket offensiv kraft som förloras i och med det.

Vi är ändå inne på att Skottland kan ställa till med vissa bekymmer för Spanien. De må i praktiken mer eller mindre redan vara ute, men har hedern att spela för och kommer från en lovande insats.

Spanien, som är klasserna bättre, har lite mer att bevisa. En vinst blir det med största sannolikhet – men utan att imponera?

Skottland +2,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de förlorar med två baljor – spelas till 1,87 gånger degen hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Skottland +2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 27/7
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 4%
X: 11%
2: 87%
Över 2,5 mål: 67%
Under 2,5 mål: 38%